Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »
Переглядів: 1277 Дата: 27.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Маски для волос
Маски для волос
Докладно Збільшити

1. Маска для всех типов волос. Состав: растительное и облепиховое масло в пропорции 1:9. Полученную смесь втирают в корни волос, надевают шапочку и через час смывают маску шампунем для сухих колос. Процедуру проводят минимум 2 раза в неделю. Курс - 10 процедур.

2. Маска для сухих волос. Состав: 1 яйцо, 1 чайная ложка глицерина, 1 чайная ложка уксуса, 2 столовые ложки касторового масла. Полученную смесь втирают в корни волос и по всей длине волоса, оставляют на 30-40 ми ... Читати далі »

Переглядів: 4795 Дата: 27.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Колорування волосся
Колорування волосся
Докладно Збільшити

Щоб волосся красиво переливалося різними відтінками, використовується метод колорування, коли пасма забарвлюються різними тонами. Якщо волосся світле, то на виділені пасма відразу наноситься фарбник. При колоруванні темного волосся, пасма спочатку освітлюють.
Техніка виконання колорування аналогічна мелірованію на фользі або за допомогою шапочки.

Колорування світлого волосся

Цікаво і привабливо виглядає колорування коли в світле волосся вплітаються пасма трь ... Читати далі »

Переглядів: 1786 Дата: 27.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Як стати блондинкою
Як стати блондинкою
Докладно Збільшити
В даний час для освітлювання волосся застосовують спеціальні склади, що містять перекис водню і її похідні.
З хімічної точки зору освітлювання волосся — складний окислительно-відновний процес, в якому в ролі окислювача найчастіше виступає атомний кисень, що виділяється водою під дією ультрафіолетового випромінювання (коли волосся просто "вигоряє” на сонці) або перекисом водню.Атомний кисень окисляє фарбувальний пігмент волосся меланін, причому дія окислювача прискорюється в лужному середовищі ... Читати далі »
Переглядів: 3176 Дата: 27.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Види хімічної завивки
Види хімічної завивки
Докладно Збільшити

Небагатьох представниць прекрасної статі природа обдарувала пишними локонами. Але чарівні кучері підходять практично всім - вони роблять риси обличчя жінки м’якшими, додаючи їм жіночність.
І для тих, хто хоче завжди мати красиву зачіску з в′юнким волоссям, є чудове вихід - хімічна завивка, яка може повністю змінити імідж жінки і приховати деякі недоліки форми особи. ... Читати далі »

Переглядів: 9035 Дата: 27.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Хімічна завивка волосся Етапи
Хімічна завивка волосся Етапи
Докладно Збільшити

Підготовчі роботи.

Хімічна завивка завжди виконується на чистому волоссі. Перш ніж почати, дізнайтеся про самопочуття клієнта, оскільки хімічна завивка може не вийти за наявності наступних чинників: хвороба, стрес, вагітність, годування грудьми, "критичні” дні, ухвалення антибіотиків, гормональних препаратів.
Якщо волосся клієнта пофарбоване металовмісними фарбниками (урзол, фуксин, фарба "Гамма”) - хімічну завивку виконувати не можна.

... Читати далі »

Переглядів: 4172 Дата: 27.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Підбір зачісок залежно від форми особи
Підбір зачісок залежно від форми особи
Докладно Збільшити


Буває дуже складно підібрати зачіску, саме ту, яка ідеально підходитиме тобі, і в теж час, приховувати всі недоліки і підкреслювати достоїнства зовнішності.

Ми знаємо, що на вибір зачіски впливають багато чинників: колір волів, природне зростання волосся, структура волосся, форма особи.

При цьому вибір зачіски залежно від форми особи (кругле лице, овальна особа, квадратна особа, довгаста особа, грушовидна особа, серцеподібна особа) грає не останню рол ... Читати далі »

Переглядів: 2617 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Модні зачіски 2009 року
Модні зачіски 2009 року
Докладно Збільшити

 Модний колір волосся сезону-2009 – яскраве та, безумовно, чисте. Найбільш популярне - молочний блонд, рудий блонд, мідно-червоний і ваш натуральний (будь-який!).

Контрастне класичне мелірування вийшло з моди, популярність набирають колірні дотики, м'яке тонування, коректування основного кольору пасмами трошки світліше.

Блонд - універсальний колір. Причому підходить він як молоденьким дівчатам, так і дорослим жінкам. Якщо дівчина юна, їй більше п ... Читати далі »

Переглядів: 1909 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Думка фахівців про нарощування волосся
Думка фахівців про нарощування волосся
Докладно Збільшити


За допомогою цієї процедури можна створити волосся вашої мрії -длинные, густі, пишні, якого хочеш відтінку і будь-якого ступеня кучерявості. Мрія здійснюється всього за два, від сили - три години, проведених в салоні, об ефект зберігається від двох місяців до напівроку.

Якщо за цей час ви не втомитеся від вибраної зачіски і додаткової порції волосся, а також від постійного дотримання запобіжних за ... Читати далі »

Переглядів: 6969 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Вечірні зачіски - 2009
Вечірні зачіски - 2009
Докладно Збільшити

Ви ніколи не звертали увагу на те, що в казці «Попелюшка» упущений дуже важливий момент: фея подарували їй карету, кучера, коней,роскошное плаття, кришталеві туфельки . Але нічого не сказано про її зачіску.
Просто волаюча неуважність автора! Адже якби вона поїхала на бал з повсякденною зачіскою, то образ був би неповний, і може бути, не зрослося б у неї з прекрасним принцом.Хоча, можливо, вечірня зачіска Попелюшки подразумевалась сама собою і, напевно, була просто запаморочливою.
Мож ... Читати далі »

Переглядів: 6314 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Cтильні стрижки
Cтильні стрижки
Докладно Збільшити
Сьогоднішня мода незвичайно багата різноманітними стилями і напрямами. Модним вважається все: класика, авангард, еклектика. Те ж саме відбувається і з модою на жіночі стильні стріжки- яку б ви не вибрали, вона виявиться модною і доречною, якщо відповідає вашому стилю і характеру.

В сучасній моді дійсно важко виділити якийсь пріоритетний напрям. Таку різноманітність дає величезний простір для самовираження, як самій жінці, так і майстрові. Проте варто відзначити, що багато жінок віддають пер ... Читати далі »