Головна » Зачіски » Модні зачіски 2009 року
20:08
Модні зачіски 2009 року

 Модний колір волосся сезону-2009 – яскраве та, безумовно, чисте. Найбільш популярне - молочний блонд, рудий блонд, мідно-червоний і ваш натуральний (будь-який!).

Контрастне класичне мелірування вийшло з моди, популярність набирають колірні дотики, м'яке тонування, коректування основного кольору пасмами трошки світліше.

Блонд - універсальний колір. Причому підходить він як молоденьким дівчатам, так і дорослим жінкам. Якщо дівчина юна, їй більше підійдуть холодні відтінки, з віком же цей колір нагадує сивину, тому дамам потрібно більш до теплих тонів.

Зараз дуже модні різні короткі стрижки з довгими чубчиками. Саме головне в цих зачісках, щоб волосся лежало недбало. Для цього потрібно помити волосся й укласти їх феном, можна навіть не використовувати гребінець, а лише трохи скуйовдити. Особливо такі стрижки підходять повненьким жіночкам та дівчатам.

Пам’ятайте: якщо весь час ходити з однією й тією же зачіскою, то всім буде помітно, як ви старієте. А якщо рік у рік ви міняєте або колір волосся, або зачіску, дуже складно визначити, що над вами владний час, тому що вся увага знайомих зосереджена на ваших перетвореннях.

І ще потрібно відзначити саму більшу помилку зрілих жінок: вони так і норовлять відпустити волосся нижче плечей. Повірте, дорослу жінку довге волосся сильно старить. Максимально припустима довжина волосся в дам бальзаківського віку може бути до плечей.

А якщо вже з'явилося бажання підстригтися, не роздумуйте місяцями, адже волосся росте досить швидко, а короткі стрижки йдуть багатьом жінкам. До того ж тільки за допомогою експериментів ви можете довідатися, що саме вам підходить.

Сама актуальна зачіска - біб і відповідно стрижки на його основі. Нова форма - біб із закругленими краями. Подібна зачіска достатньо відкриває обличчя, підкреслюючи його достоїнства. Але такий біб протипоказаний круглолицим.

Модні чубчики тепер стрижуться по косій. Вони повинні бути середньої густоти з дуже глибокою асиметрією або вкорочені. У зв'язку з модою на асиметричність актуальний бічний проділ. Головна тенденція - достатня чіткість ліній. Філірування, рвані краї вже непопулярні.

Дуже актуальним буде хвилястий біб. Образ виходить задерикуватим, молодим, природним.

Якщо вам до вподоби довге довгі волосся, то вони тепер повинні бути трохи нижче рівня плечей. Причому стилісти пропонують в основному пряме гладке волосся, розчесане на косий проділ.

Їх можна укласти й м'якими хвилями по всій довжині. Але це повинні бути не кучерика, а саме хвилі, які робляться за допомогою щипців.

Категорія: Зачіски | Переглядів: 2618 | Додав: syana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar