Головна » Інше » Думка фахівців про нарощування волосся
19:32
Думка фахівців про нарощування волосся


За допомогою цієї процедури можна створити волосся вашої мрії -длинные, густі, пишні, якого хочеш відтінку і будь-якого ступеня кучерявості. Мрія здійснюється всього за два, від сили - три години, проведених в салоні, об ефект зберігається від двох місяців до напівроку.

Якщо за цей час ви не втомитеся від вибраної зачіски і додаткової порції волосся, а також від постійного дотримання запобіжних засобів, щоб всю цю красу не зіпсувати, то ті, що оточують повірять, що у вас і справді своя така чудова шевелюра.

Відчуйте різницю

Ціна «волосся мрії» - від 250 до 500 умовних одиниць і небагато вище, якщо запити більші. Нарощування дозволяє збільшити не тільки довжину, але і об’єм пасм, особливо в лобовий-верхівковій області, де волосяні фолікулів менше, ніж на потилиці. Вважається, що якісно нарощене волосся не відрізниш від тих, що виросли самі.
Може, я прискіпуюся, але якщо придивитися, різниця все-таки видно, тому що «таке» волосся - блискучі, красиві, довгі і густі від природи - зустрічаються украй рідко. До того ж вони не можуть мати рівномірної товщини від коріння до кінчиків, на яких свої, нехай навіть супердоглянуте волосся стоншується і січеться. Хоча виглядає нова зачіска з додатковими пасмами свіжо і красиво.

Нарощування волосся - Думка фахівців про нарощування волосся

Власне, процес не складний, головне - професіоналізм майстра, його уміння непомітне, тобто якісно, прикріпити до волосся, що природно росте, донорські. Важливо також і стан «рідного» волосся: якщо вони тонкі, білі і пухнасті, ослаблені і сильно знебарвлені, то навіть перукар з руками ювеліра не зможе зробити місця спайок («вузлики») невидимими.
Але якщо все ж таки ви хочете «мати коси» в що б те не стало, то майстри підуть вам назустріч. Виглядати зачіска буде не ідеальна, і бажано через три місяці повернути статус-кво. До речі, при здоровому і сильному волоссі «термін придатності» зачіски - до напівроку. До цього часу свої пасма відрощують, і різниця стає помітною.

Донорське волосся легко і безболісно «відклеюють» в салоні, але можна зробити корекцію: зняти пасма, що відростили, і прикріпити їх наново ближче до коріння
Перукарі стверджують, що сучасні тех¬нологии дозволяють поводитися з нарощеним волоссям так само, як і з своїми власними, тобто підфарбовувати, завивати, підстригати. Але відноситися до пасм потрібно обережно: розчісувати, не масажуючи і не зачіпаючи кріплення; мити, не захоплюючись бальзамамі і кондиціонерами, які можуть пошкодити спайку.
У процедури є протипоказання:
підвищена чутливість шкіри, курс хіміотерапії, прийом сильних антибіотиків або спостереження у тріхолога з приводу сильного випадання волосся.
Перш ніж приступити до процедури, майстер повинен провести діагностику стану вашого волосся і розповісти про передбачуваний результат .

Чужі тут ходять
Не дивлячись на безліч технологій (у кожному конкретному випадку учиты¬вается тип волосся і кінцева мета - збільшення об’єму, довжини всього волосся або нарощування окремих пасм, прикраса їх стразами Сваровські і т. п.), загальний принцип один. Фахівець приєднує до волосся клієнта пряди, які підбираються не тільки за кольором і відтінку, але і по структурі, і по пігменту.
Для нарощування використовуються пасмочки із здорового натурального волосся найвищої якості. Найчастіше їх проводять в європейських країнах.
Причому під час спеціальної обробки з волосся випаровують пігмент, роблячи їх практично прозорими, а потім офарблюють в різні кольори (натуральна гамма, кольорова від блонда до вороного, для молодіжного мелірованія) і сортують по товщині (середні, нормальні, тонкі і надтонкі).
Таке волосся не містить клею, воску, силікону (як в париках або накладках), зате в них є кератин, який є тільки у волосі людини. Після обробки готові пасмочки (у кожній - від 35 до 50 волосків) герметично упаковують і відправляють в продаж. Природно, купують їх тільки салони, оскільки самостійно з такою, процедурою справитися нереально.

Технологічна географія

Сьогодні нарощування волосся можна зробити за допомогою декількох технологій, якими користуються перукарі всього світу.

Перша група - так звані гарячі технології нарощування. Для створення капсули використовується смола, нагріта до оптимальної температури плавлення, - достатньо низькою, щоб бути нешкідливою, і при цьому достатньо високою, щоб не був потрібний спеціальний захист.


З волоссям, приєднаним смолою, можна не відмовляти собі в задоволенні ходити в сауну і басейн, купатися в морі, робити укладання феном, а також проводити фарбування (зміст перекису водню не більше 6%), розгладження і завивку волосся (не плутати з перманентом: є з причини бігуді і щипці).
Але все таки обмеження у відході є: мити волосся потрібно дуже швидко розбавленим шампунем, оскільки в нім містяться активні речовини, розчинювальні смоли.

Італійська технологія - різновид гарячого нарощування. До волосся кріпляться сформовані в заводських умовах (природно, в Італії) пряди, запаяні з верхнього кінця кератіноной капсулою і з нанесеною на неї смолою. Кератин, в якому закріплено пасмо волосся, має вил маленьких плоских пластинок.
Процедура виконується з по-мошью спеціального електричного апарату з регульованою температурою. На сьогоднішній день нарощування волосся за італійською технологією вважається найнадійнішим, безпечнішим і найбільш переважнішим методом. Стандартне виготовлення пасм гарантує якість, але декілька обмежує можливості індивідуальною підбору кольору.
Хоча гамма з 63 відтінків вистачає для роботи з більшістю клієнтів, в деяких випадках пропонуються інші технології. Ще один недолік - неможливість корекції: у міру відрощування власного волосся - тільки нова процедура.
Проте все це компенсується довговічністю (до напівгола) і надійністю, по-ськольку італійська спайка практично повністю виключає вичісування і випадання прикріпленого волосся.

«Погарячіше» люблять і англійці (вони ж чи ізобре- грог!), тому одна з гарячих технологій і стала називатися «англійською». При англійській технології нарощування виконується за допомогою спеціального клейового пістолета і тугоплавкої органічної кератінової смоли. Місце спайки нагадує зернятко рисової січки.
На волосся середнього об’єму нарощується близько 100-150 штучних пасм, причому їх максимальна довжина не повинна перевищувати 70 сантиметрів. Зазвичай цією технологією користуються поп-звезди, які до свого .длинным волосся приєднують фатальні півметра - в сумі виходить за сідниці. Красиво. Перевага англійської технології - універсальність

Таке нарашива-ніє підходить практично всім, а широка колірна гамма і можливість поєднання різних відтінків н межах одного пасма дозволяють добиватися ефекту максимальної природності. Але у цієї технології є і недоліки: максимально щадна температура смоли, використовуваної для формування капсули, в деяких випадках може обернутися незначним випаданням нарощеного волосся.
І треба пам’ятати про заходи обережності: не рекомендується наносити бальзам для волосся на місця спайок - краще огранічется обробкою власне пасм; маски розумніше використовувати на спиртній, ане на масляній основі. Після закінчення терміну смоляні капсули розмочуються спеціальним розчином і знімаються.
Але якщо ви хочете продовжити життя зачіски, то можна провести корекцію нарощеного волосся: пасма знімаються і кріпляться на декілька сантиметрів ближче до коріння.

Так звані холодні технології подразумевают, що власне волосся термічній дії не піддається. Холодне нарощування виконують за допомогою металевих кліпс або клею. При такому способі необхідно упровадити від 150 до 200 пасм. Це справжня «ручна робота», тобто все залежить від професіоналізму майстра.
Головна перевага - на волоссі немає відчуття тяжкості, оскільки капсули на клейовій основі легше за всіх решті h! 2-3 рази.

Коли майстри говорять про іспанської технології те мають на увазі прикріплення донорських пасм за допомогою спецмального двокомпонентного клею. Спайки виходять маленькими, плоскими, практично непомітними на ошупь. Але, на відміну від смоляних, клеєні капсули мають легкий білястий відтінок, тому користуватися цим методом можуть лише блондинки, русяві і шатенки.
Матеріал, який утворює капсулу, не боїться високих температур і хімічної дії косметичних засобів, що означає відсутність яких-небудь обмежень по догляду за «новим» волоссям. Носяться такі "коси” 4-6 місяців, потім зачіску можна підкоригувати, використовуючи ті ж пасма.

При холодному нарощуванні волосся на металевих кліпсах в затиск мікроскопічного розміру (з бісеринку) протягуються : власна а донорська. пряди, які фіксуються спеціальними щипчиками практично в самому корені волосся. Перевага метолу в тому. що: процедуру можна робити навіть на найкоротших стрижках, тоді як решту технологій вимагають довжини волосся не менші шість сантиметрів.

Важливо, що при дотиках до голови місця спайок майже не відчуваються, і коханий, погладжуючи ваше волосся, не скрикне від жаху, наткнувшись на щось дрібне і множинне. Метод безпечний і для власного волосся, оскільки вони не стикаються з склеювальними речовинами.
З такою зачіскою можна фарбувати і тонувати пряди, робити будь-які водні процедури, займатися спортом - все надійно закріплено. Є, правда, і у цієї технології істотний недолік - колірна гамма «бісеринок» обмежена, тому або треба колір свого волосся міняти, або вибирати інші способи наращиіанія.

Повний креатів

На мій погляд, до цієї процедури серйозно можуть відноситися тільки люди з дійсними проблемами смуг (випаданням, неякісним освітлюванням і т. п.) або ті, хто страждає якимись психологічними комплексами. Для інших - це прекрасна можливість покомизитися. тимчасово змінити образ, оскільки нарощування - процес творчий.
Наприклад, можна поєднувати декілька квітів або наростити окремі пасма, що кардинально відрізняються, прикрасити їх нитками із стразами. Можна експериментувати з кольором і створювати унікальні зачіски, не ушкоджуючи при цьому власне волосся.
Скажімо, якщо пекучій брюнетці з хвилястим волоссям додати декілька абсолютно прямих яскраво-яскраво-червоних пасм, розкиданих по всій голові в художньому безладі, вийде ефектно і пікантно. Або, наприклад, дівчині з прямим волоссям можна наростити декілька в′юнких локонів липа - незвично і романтично. Або наростити пасма різної довжини - весело

nova-era.com.ua

Категорія: Інше | Переглядів: 1910 | Додав: syana | Теги: Погарячіше, Італійська технологія, Донорське волосся, У процедури є протипоказання | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
avatar