Головна » Стрижки » Cтильні стрижки
19:04
Cтильні стрижки
Сьогоднішня мода незвичайно багата різноманітними стилями і напрямами. Модним вважається все: класика, авангард, еклектика. Те ж саме відбувається і з модою на жіночі стильні стріжки- яку б ви не вибрали, вона виявиться модною і доречною, якщо відповідає вашому стилю і характеру.

В сучасній моді дійсно важко виділити якийсь пріоритетний напрям. Таку різноманітність дає величезний простір для самовираження, як самій жінці, так і майстрові. Проте варто відзначити, що багато жінок віддають перевагу над класичними жіночими стрижками коротким молодіжним стильним стрижкам, оскільки по гідності оцінили їх зручність.

За сучасними стильними  легко залицятися, вони практично не віднімають часу на укладання і, крім того, здатні зробити кожну жінку неповторної. У них немає строгих рамок, і майстер має можливість пограти якимись деталями, завдовжки і створити форму, ідеально відповідну саме цій жінці, овалу її обличчя, стилю одягу, способу життя.

Модні зачіски - Стильні стрижки


Хороший майстер рідко прагне точнісінько повторити малюнок попередньої стрижки, кожного разу жінка повинна йти від перукаря що трохи змінилася, оновленою і такою, що посвіжішала. А правильно виконана дійсно стильна стрижка дозволяє укладати волосся по-різному, формуючи то спортивний, то романтичний, то діловий образ.

Модні зачіски - Стильні стрижки

Втім, іноді для того, щоб відновити свою зовнішність, потрібно не стільки змінити стиль або малюнок стрижки, скільки освіжити колір волосся, а то і зовсім кардинально його змінити. У кожному

Молодим дівчатам підходять зачіски креатівного характеру і відповідне забарвлення волосся. Це напрям моди припускає в першу чергу неординарну форму зачіски, використання пасм різної довжини, всілякій асиметрії. Колір волосся при такій стрижці повинен відповідати загальному стилю, бути сміливим, яскравим, насиченим.
Допускається і, більш того, вітається використання одночасне декількох квітів - контрастних або близьких по тону.

Авангардний стиль сучасних жіночих стрижок, якому властиві довгі чубки-вуалі, що підкреслюють загадковість погляду, асиметричні форми, рвані кінчики волосся, створює образ жінки-загадки.

Нова техніка по которойвиполняются жіночі стильні стрижки полягає в тому, що вона враховує, як будуть рости волосся, тому зачіска не втрачає своєї форми у міру відрощування волосся.

Довге волосся припускає інтенсивний відхід і складне укладання, проте можна обійтися і без цього, якщо волосся підстрижене плавним переходом, а їх кінці декілька проріджені для створення перистого контура.
Таке волосся можна залишити прямими, злегка підвити кінчики або зібрати у вузол, а в урочистих випадках можна використовувати в укладанні принцип єдності протилежностей, коли прямі і хвилясті пасма чергуються або гладкий верх поєднується з підвитими кінцями - головне, щоб стильна стрижка виглядала гармонійно.

В зрілому віці жінки вважають за краще дотримуватися класичного стилю і не використовувати дуже сміливі колірні рішення. Для таких стрижок характерні природні відтінки, а колірні переходи вирішені в одній гаммі: волосся м’яко переливається різними по інтенсивності відтінками одного тону, що незвичайно пожвавив зачіску і залишає враження природного сяйва волосся.


Категорія: Стрижки | Переглядів: 6316 | Додав: syana | Теги: авангардний стиль сучасних жіночих , укладати волосся, стрижок характерні природні | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
avatar