Головна » Зачіски » Вечірні зачіски - 2009
19:19
Вечірні зачіски - 2009

Ви ніколи не звертали увагу на те, що в казці «Попелюшка» упущений дуже важливий момент: фея подарували їй карету, кучера, коней,роскошное плаття, кришталеві туфельки . Але нічого не сказано про її зачіску.
Просто волаюча неуважність автора! Адже якби вона поїхала на бал з повсякденною зачіскою, то образ був би неповний, і може бути, не зрослося б у неї з прекрасним принцом.Хоча, можливо, вечірня зачіска Попелюшки подразумевалась сама собою і, напевно, була просто запаморочливою.
Можна навіть припустити, що під час горезвісного балу Попелюшка несла на голові корону з букль, локонів, квітів і брілліантов-ведь по моді на вечірні зачіски легко можна визначити епоху, а перукарі минулого не скуповувалися на власну фантазію.

Так, наша жізнь-не казка і бал трапляється не щодня, але так хочеться на святі бути особливою і дивовижною, не такий, як завжди і не такий як всі. Адже вечірні зачіски теж схильні до швидкоплинної моди, причому, не менше, ніж повсякденні .

Модні тенденції в світі вечірніх зачісок того, що наступає 2009 року - це теж політ фантазії і безмежні можливості для самоудосконалення.

Модна вечірня прічеська-ето не змагання « пишнєє-више-замисловатєє».

При виборі вечірньої зачіски для окремого свята варто зробити ставку на елегантність і доцільність, і не забувати про сезонні особенностях-кто ж надягатиме зимову шапку на тільки що створений перукарський шедевр.

Так що, з тенденціями вечірньої моди в області зачісок варто ознайомитися будь-якій попелюшці, готовій до ранку танцювати на балу.

Чарівність простоти. Модні зачіски - Вечірні зачіски - 2009

Гладке і "лаконічне” волосся приголомшливо хороше якраз для «нельотної погоди»

Цей стиль цікавий саме своєю завершеністю, а легка «офіційність» додасть неповторний шарм і дозволить виглядати королевою, навіть якщо майбутній бал-очень серйозний захід, що не припускає ніякої легковажності. Відкритий образ не "заховає” ваших очей від публіки, у тому числі і від прекрасного принца, зате підкреслить вашу індивідуальність.

Маленька акуратна голова, з покритим гелем зачесаним назад волоссям зробить вас схожими на фатальну красуню і небезпечну гангстершу одночасно. Радує в цьому стилі і ще один момент: для створення такої зачіски підходить волосся будь-який практично довжини, ну, хіба що, окрім стрижки «під хлопчика» .

Єдиний мінус -подходит такий мінімалізм далеко не всім, а тільки пані з худим, зовсім не круглим лицем і високими скулами.

Братом гладкої зачіски можна назвати і ультрамодний пучок, як її допрацьований варіант. Правда, укладання в цьому випадку небагато обважнює, зачіска набуває об’єму і ідеально підходить дівчатам, що не відчувають себе «леді-гангстером»

Підкреслить пучок і розкіш довгого волосся. Акуратність допоможе знайти місце довгим пасмам, а основну гладку форму можна зібрати в кінський хвіст, таким чином продемонструвавши всю красу волосся і гостям балу і своєму єдиному принцові. Та владарок такої зачіски буде єдиною і неповторною, -каждая з моделей такого укладання -эксклюзивная і самобутня.

Художній беспорядок-і зачіска в порядку.

Модні зачіски - Вечірні зачіски - 2009

Ще демократичніша тенденція, ніж попередня.

Цьому стилю не страшні ніякі ветри- просто збийте локони рукою і сміливо відправляйтеся на бал.

Прекрасним пані, чиє волосся в′ється від природи таке укладання підходить ідеально-легкие, неправильної форми завитки в стані, що напіврозпустився, цілком підійду до вечірнього наряду і прикрасять неслухняне волосся.

Художній безлад можна навести і на прямому волоссі. Просто стисніть кілька разів руками вологе волосся, висушіть, побризкайте лаком-і в карету. Головне, не забувати про те, що їдете-то на бал, а не на рок-концерт, а значить, зачіска повинна мати товарний вигляд. Главноє-все-таки бути схожою на прекрасну пані, а не на їжачок.

Втім, з цим стилем можна пограти навіть тим, хто не визнає безлад у будь-якому вигляді, а іменно-собрать волосся в кокон, зафіксувати і випустити на обличчя одне пасмо, (а можна і дві або три) зі всього об’єму зачіски. Ось тільки її довжина повинна бути не вище за мочку вуха .

І ще. Броунівський рух на голові не означає відсутності догляду за волоссям. Тому до таких вечірніх зачісок здатні звернутися тільки ті дівчата, які упевнені в собі на все 100%.

Короткий шлях.

Модні зачіски - Вечірні зачіски - 2009

Хто сказав, що коротке волосся не зможе перетворитися на вечірню зачіску? Цілком можуть! Хіба не можна поекспериментувати з актуальним вже який сезон бобом? Відкрита шия і закруглені краї зачіски виглядають цілком святково. Правда, така стрижка більше всього підходить дівчатам худорлявим, з довгою шиєю і худою особою.

Можна спробувати обіграти і вечноактуальноє каре. Коротке і подовжене, рівні кінці і ассиметрія спереду, на ніжці, кучеряве ретро стиль і футурізм-можно все.

Чубок теж стає нескінченним полем для експериментів .Прямая лінія, що трохи не доходить до контура брів або ж чубок довільної форми абсолютно інакше піднесе вашу вечірню зачіску.

При світлі місяця.

Різноколірні пасма, якими стилісти і перукарі довгий час прикрашали вечірні зачіски, поступилися місцем натуральним і приглушеним квітам, які додають пані загадковість і інтригу. Тепер вся увага приділяється особі, а зачіска перетворюється на оформлення природної краси і індивідуальності пані.

Так що, якщо ваші кучері вражають яскравістю, то спробуйте погасити огнь на голові, вирівнявши в один тон, або за рахунок мелірованія. Не забувайте про те, що ви яскрава особа і прекрасна пані, і підкреслюйте це за допомогою модних вечірніх зачісок, і тоді прекрасний принц неодмінно зверне на вас увагу.

  nova-era.com.ua
Категорія: Зачіски | Переглядів: 6971 | Додав: syana | Теги: Вечірні зачіски | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
avatar