Головна » Догляд за волоссям
Переглядів: 1726 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Ефективні маски для всіх типів волосся
Ефективні маски для всіх типів волосся
Докладно Збільшити

Красиве та розкішне волосся – прикраса будь-якої жінки і ще один її козир у справі зваблювання чоловіків. Щоб добитися хорошого ефекту, зовсім не обов’язково застосовувати дорогі косметичні засоби. Потрібно докласти мінімум зусиль, використовувати підручні засоби, дотримуватися регулярністі процедур і видимий результат не змусить себе чекати.

На користь масок для волосся власного приготування можна сказати, що вони на 100% натуральні, вони завжди свіжоприготовані і ви впевнені в ... Читати далі »

Переглядів: 2276 Дата: 05.04.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Догляд за волоссям
Догляд за волоссям
Докладно Збільшити

Волосся — прекрасний дар природи, природна прикраса зовнішності.

Будь-яку людину можна назвати симпатичною, якщо в неї гарне волосся і чарівна посмішка. Посміхатися ми вчимося са­мостійно. А от повернути волоссю загублений блиск, шовко­вистість складно, тому краще із самого початку доглядати за ним правильно.

Нормальне волосся

Нормальне волосся— це велика кількість здорово­го волосся. Як же виглядає здоровий волосок? Будь-який здо­ровий волосок, гладкий чи ... Читати далі »

Переглядів: 2094 Дата: 28.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Веселі локони та тонкощі видів хімічних завивок
Веселі локони та тонкощі видів хімічних завивок
Докладно Збільшити
Хімічна завивка: Поради професіонала.
Ті, кого природа не нагородила чудовими локонами, згоряють від жагучого бажання їх роздобути. Самим "безболісним" способом домогтися бажаних кучериків донині залишаються бігуді. Однак подібне укладання недовговічне. ВИХІД -ХІМІЧНА ЗАВИВКА. Ми розповімо вам про сучасні технології й види "хімії". З кожним роком засоби для хімічної завивки стають усе більш атестованими, а сама процедура – делікатна. Однак це ще не означає, що "хімія" стала абсолютно н ... Читати далі »
Переглядів: 1690 Дата: 28.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Все про кондиціонери для волосся
Все про кондиціонери для волосся
Докладно Збільшити

Як діє кондиціонер

Обов'язковим компонентом кондиціонера є поверхнево-активні речовини, які склеюють відстовбурчені лусочки. Тому після використання цього засобу волосся легко розчісується, не плутається, виглядає здоровим, а зробити складну зачіску стає простіше.

... Читати далі »

Переглядів: 3660 Дата: 28.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Cправжню Леді впізнають по волоссю
Cправжню Леді впізнають по волоссю
Докладно Збільшити

Коси, особливо довгі і розкішні, це краса жінки. Зброя для завоювання чоловічих сердець. Аби вона була справді ефективною, за нею треба дбайливо доглядати, і не від випадку до випадку, а систематично.

Для того, щоб волосся переливалося, вражало  "живою" красою, потрібно вчасно зістригати його кінчики. Важливе значення для  волосся відіграє і правильно підібрані шампунь і бальзам.

Кожна жінка повинна прокидатися хоча б на десять хвилин раніше, аби мати запас часу ... Читати далі »

Переглядів: 4294 Дата: 19.05.2008 Додав(ла): syana Комментарі (2)
ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ
ДОГЛЯД ЗА ВОЛОССЯМ
Докладно Збільшити
Правильне миття голови - перша умова догляду за волоссям. Дуже часто, а може бути і завжди, ви миєте голову в гарячій і жорсткій воді, а деякі - милом. Все це надмірно висушує і волосся, і шкіру. Від гарячої води посилюється сальність волосся. Краще всього мити голову м'якою водою, теплою або приємно (а не надмірно) гарячою. А споліскувати (особливо довге волосся) і зовсім холодною. Від цього вони блищатимуть і краще укладатимуться. Вибираючи засоби для миття, обов'язково враховуйте тип волосся: ... Читати далі »
Переглядів: 1874 Дата: 06.03.2008 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Типы Волос
Типы Волос
Докладно Збільшити

Нормальные волосы – хорошо укладываются и долго держат форму, они мягкие и упругие, чешуйки у них плотно сомкнуты, и поэтому волосы блестят.

Жирные волосы – липкие, влажные на вид. Виной этому ... Читати далі »

Переглядів: 1860 Дата: 20.02.2008 Додав(ла): Fliros1 Комментарі (0)
ОСНОВНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВОЛОС
ОСНОВНЫЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ ВОЛОС
Докладно Збільшити
Текстура – толщина и жесткость волос. Волосы могут быть тонкими, нормальными ,толстыми , мягкими, жесткими, стеблистыми.

Упругость
– способность волоса к растяжению и возвращению к первоначальной длине. Эластичные волосы можн ... Читати далі »