Головна » Макіяж
Переглядів: 1852 Дата: 12.10.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Як обрати весільний макіяж?
Як обрати весільний макіяж?
Докладно Збільшити

 Весільний макіяж

Мало хто в наш час не чув слова «візажист». Це й не дивно, адже чоловіки люблять нас доглянутими і привабливими, і хто, як не професійний майстер в області макіяжу, допоможе жінці створити саме той образ, який найбільш повно розкриває всю її сутність.

Звичайно, в будні  жінки і дівчата самі вміло наносять «бойове розфарбовування», готуючись до майбутніх битв за звання чарівної і привабливої. Але є в нашому житті такі дні, коли, нізащо не обійтися без ... Читати далі »

Переглядів: 1423 Дата: 12.10.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Макіяж "Бежева ніжність"
Макіяж
Докладно Збільшити

 Весільний макіяж

Цей весільний макіяж дуже простий, але в той же час дуже живий: сяючий тон обличчя  і гра світла й тіні на щоках і очах, протиставляються кокетливій привабливості вій. Завершує макіяж м'який тон губ, підкреслений чуттєвим блиском.

Це образ для наречених, що віддають перевагу м'якому, стриманому, природному, але в той же час об'ємному макіяжу.

Щоб зберегти світло, сексуальність і невинність губ використовуйте рожеву помаду з легким золотим в ... Читати далі »

Переглядів: 1435 Дата: 12.10.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Макіяж "Дорогоцінна вишуканість"
Макіяж
Докладно Збільшити

 Вечірній макіяж

Золоті тіні особливо вигідно підбирати для вечірнього макіяжу. В світлі свічок, при легкому освітленні ресторану вони буду сяяти, немов коштовні, надаючи тим самим вам неперевершений дорогий вигляд. Такий макіяж не є дуже складним в виконанні, проте потрібно буде прослідкувати, щоб лінії не були розмазаними та нерівними.

Поч ... Читати далі »

Переглядів: 1810 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Маски для шкіри навколо очей
Маски для шкіри навколо очей
Докладно Збільшити
Прискорює зняття набряків під очима маска із сирої тертої картоплі на пластмасовій тертці. Дві столові ложки натертої картоплі покладіть на заздалегідь приготовані шматочки марлі і накладайте ці маски так, щоб марля була поверх картоплі. Тримайте маску 25-30 хвилин, потім зніміть і протріть шкіру настоєм ромашки. Робити 2-3 рази на тиждень.
Контрастні ванночки. Приготуйте дві миски: одну з гарячою підсоленою водою, іншу з холодною підсоленою водою. Змочуючи поперемінн ... Читати далі »
Переглядів: 1516 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Літній макіяж у стилі nude
Літній макіяж у стилі nude
Докладно Збільшити

Все більше голлівудських знаменитостей вибирає ультрамодний природний макіяж у стилі nude не тільки для повсякденного життя, але і для урочистих виходів. Знаменитості все частіше з’являються на червоних килимових доріжках і прем’єрах з практично «чистим» обличчям, ніби воно було зовсім без косметики, хоча за цією «відсутністю макіяжу» вгадується копітка робота візажистів.
Цього літа стилісти, візажисти і модні дизайнери дружно закликають нас відмовитися від блискіток на користь прир ... Читати далі »