Головна » Інше
1 2 »
Переглядів: 1787 Дата: 29.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Кучерики
Кучерики
Докладно Збільшити
Кучерики. Про них не мріють лише ті, кого сама природа обдарувала пишною кучерявою шевелюрою. Решта персон жіночої статі вдається до найрізноманітніших хитрувань, щоб додати своїй зачісці об’єм і кокетливий шарм.
Проте, часто навіть "сон в бігуді” і "вправи з плойкою” не дозволяють нашій зачісці знайти бажані форми. В даний час тільки за допомогою хімічної завивки можна досягти довготривалого ефекту. ... Читати далі »
Переглядів: 2482 Дата: 29.05.2010 Додав(ла): Fliros1 Комментарі (0)
Книжка "Вечірній і весільний манікюр"
Книжка
Докладно Збільшити

Собираясь на вечеринку, модную тусовку, собственную свадьбу или бракосочетание любимой подруги, продвинутая модница не обойдется без актуального нейл-арта.
Оригинально украсить свои коготки с помощью различных лаков, специальных красок, стразов, блесток, сухоцветов, фольги, перышек вы сможете благодоря простым и понятным пошаговым инструкциям, приведенным в этой книге. А советы по выбору лаков, китей, красок и других материалов и инструментов для декоративного маникюра помогут вам ... Читати далі »

Переглядів: 5929 Дата: 12.05.2010 Додав(ла): Fliros1 Комментарі (9)
Коростень-Припять. Самая радиоактивная парикмахерская в мире. Фоторепортаж
Коростень-Припять. Самая радиоактивная парикмахерская в мире. Фоторепортаж
Докладно Збільшити

Накануне Чернобыльской годовщины художники и стилисты Коростеня оживили на один день убитый Чернобылем город Припять.

24 апреля 2010 года творческая команда AV art studio города Коростеня ( третья чернобыльская зона ) Житомирской области, при поддержке Коростенской городской администрации и PROF LINE ПЕРВЫЙ СУПЕРМАРКЕТ ВОЛОС Компания Beаuty boutique - дистрибьютор Paul Mitchell в Украине приехали в город Припять в рамках своего творческого проекта «Тюнинг жизни» и работали там в ... Читати далі »

Переглядів: 4478 Дата: 28.04.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Види і властивості волосся
Види і властивості волосся
Докладно Збільшити

Природа наділила людину волосяним покривом, насамперед, як засобом, що пом’якшує негативний вплив навколишнього середовища. Минули мільйони років, і людина навчилася самостійно захищати себе від холоду та спеки, а волосся, якого стало набагато менше, перетворилося на природну прикрасу людини, яку сама ж людина й удосконалює. Догляд за волоссям вимагає певних знань і вмінь.

Волосся поділяється на види:
•    пушкове (волосся новонар ... Читати далі »

Переглядів: 2271 Дата: 21.04.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Афроплетения
Афроплетения
Докладно Збільшити
Скоро Весна и лето 
Пора любви и моря 
Так как мы любим всех наших клиентов одинаково и решили не обойти стороной и любительниц Афроплетения и всех его видов.
Мы предлагаем парочку новых спектров услуг этого направления 
Хотелось бы отметить что это очень удобная прическа на летний сезон не требующая особого ухода и тем самым является не столь прихотливой в эксплотации .
Африканские прически, афрокосички и французские косички придадут неповторимый шарм вашему ... Читати далі »
Переглядів: 2880 Дата: 20.04.2010 Додав(ла): syana Комментарі (1)
Способи нарощування волосся
Способи нарощування волосся
Докладно Збільшити
 Hair Talk - Новинка! Моментальна система нарощування волосся від фірми ”ARCOS”!!!!
Нова технологія нарощування волосся - моментальна система нарощування волосся від фірми ”ARCOS”! Стандарт - об’єм 100 грам волосся. 40 пасм по 4 см завширшки. Дуже гнучка структура того, що скріпляє (по структурі схоже на пластир) - дуже зручно і ніжно при зіткненні з шкірою голови, не доставляє дискомфорт, немає жорстких капсул. Товщина в місці того, що скріпляє мінімальне, до 1мм. ... Читати далі »
Переглядів: 1849 Дата: 26.09.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Перукар - як його вибрати
Перукар - як його вибрати
Докладно Збільшити

Моя подружка готувалася до весілля. Стрижку вона носить коротку, тому складну зачіску вирішено було не робити - просто подровнять і підфарбувати волосся. Я порадила їй одну перукарню, якраз недалеко від мене, тільки просила її йти до "високої товстої тітки”.

У вибраній перукарні опинилася черга, і подружка зайшла в іншу - по сусідству…

Далі було сумне, виявилось, що з короткого волосся можна зробити абсолютно неймовірний ЖАХ! З ним боролися послідовно в трьох інших с ... Читати далі »

Переглядів: 1937 Дата: 28.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Нова унікальна технологія нарощування волосся Белларго
Нова унікальна технологія нарощування волосся Белларго
Докладно Збільшити

Історія компанії «БЕЛЛАРГО»

Технологія «БЕЛЛАРГО» і «МІКРОБЕЛЛАРГО» була винайдена і запатентована в 1994 році, в Германії, пані Хайде-Розою Генг. Патент «МЕТОДИКА І ТЕХНОЛОГІЯ ПОДОВЖЕННЯ ВЛАСНОГО ВОЛОССЯ»

Ще в початку 90-х років Хайде-Роза Генг зробила перші кроки в створенні нової нешкідливої і екологічної методики, покликаної допомогти клієнтам з ослабленим і тонким волоссям, здійснити їх мрії про густе і довге волосся.

Одноразові системи нарощування, що отримали о ... Читати далі »

Переглядів: 1830 Дата: 28.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Все що необхідно знати про нарощування волосся
Все що необхідно знати про нарощування волосся
Докладно Збільшити

Довге волосся - це завжди красиво! Вони роблять жінку чарівною і бажаною у все тимчасова. І лише з недавнього часу появіласьвозможность додати своєму волоссю об’єм і довжину без використання париків і шиньйонів. Це можливо за допомогою технології нарощування волосся.
Існують дві основні технології нарощування гаряча і холодна , які у свою чергу, діляться на підтипи (італійський, англійський метод, нарощування на кільцях, нарощування на трессах)

Гарячі технол ... Читати далі »

Переглядів: 1276 Дата: 27.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Маски для волос
Маски для волос
Докладно Збільшити

1. Маска для всех типов волос. Состав: растительное и облепиховое масло в пропорции 1:9. Полученную смесь втирают в корни волос, надевают шапочку и через час смывают маску шампунем для сухих колос. Процедуру проводят минимум 2 раза в неделю. Курс - 10 процедур.

2. Маска для сухих волос. Состав: 1 яйцо, 1 чайная ложка глицерина, 1 чайная ложка уксуса, 2 столовые ложки касторового масла. Полученную смесь втирают в корни волос и по всей длине волоса, оставляют на 30-40 ми ... Читати далі »

1-10 11-12