Головна » 2011 » Січень » 25
Переглядів: 2283 Дата: 25.01.2011 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Камуфляжні і кольорові гелі
Камуфляжні і кольорові гелі
Докладно Збільшити
Колір натуральних нігтів у всіх людей індивідуальний. При нарощуванні часто доводиться стикатися з проблемою, коли натуральна нігтьова пластина просвічується через прозорий гель. Добре, якщо це ледь помітно. Набагато частіше буває, що клієнт розчаровано дивиться на результат, а йому ж так хотілося мати нігті, практично не відрізняються від натуральних.

У таких випадках на допомогу майстру фірми-виробники придумали камуфляж ... Читати далі »
Переглядів: 2208 Дата: 25.01.2011 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Біогель
Біогель
Докладно Збільшити
Новий популярний спосіб зміцнення і нарощування нігтів Bio sculpture gel отримує все більше прихильників серед майстрів-професіоналів і потенційних клієнток. Догляд за нігтями за допомогою біогеля одночасно є оздоровчою процедурою для нігтьової пластини та у спосіб отримати ідеальний модний манікюр.
У сфері нігтьового сервісу відбулася справжня революція після того, як майстра стали застосовувати біогель для нігтів. Тепер під ч ... Читати далі »
Переглядів: 3692 Дата: 25.01.2011 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Французький манікюр - робимо самі
Французький манікюр - робимо самі
Докладно Збільшити
У експертів сучасної моди подання щодо французького манікюру разюче відрізняються. Деякі вважають, що французький манікюр досить застарів, у той час як інші думають, що французький манікюр є класикою і ніколи не вийде з моди. Але, незалежно від думки багатьох гуру сучасної моди, багато жінок роблять французький манікюр через його простоту і натуральний вигляд. Французький манікюр додає нігтям доглянутий вигляд, і не можна сказати п ... Читати далі »
Переглядів: 2220 Дата: 25.01.2011 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Правила хорошого тону для нігтів
Правила хорошого тону для нігтів
Докладно Збільшити
Доглянуті руки для жінки так само важливі, як, наприклад, акуратна зачіска. Вишукане вбрання, чудовий макіяж і якісне взуття створять образ впевненої, яка знає собі ціну жінки, який можна в одну мить зіпсувати непрофесійно виконаним манікюром.

Руки неможливо сховати, практично в будь-якій ситуації вони весь час на виду. Не дарма говорять, що саме по руках найпростіше на перший погляд визначити вік. Як же обійти цю ... Читати далі »
Переглядів: 1723 Дата: 25.01.2011 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Акрил в нарощуванні нігтів
Акрил в нарощуванні нігтів
Докладно Збільшити
Акрили застосовують для продуктивності різних інструментів у сфері косметології, одягу, штор , а також і для нігтьового нарощування. Якщо ви вирішили наростити нігті за допомогою акрилу, то вони будуть виглядати досить гарними, навіть якщо ваші нігті пошкоджені або ж мають якісь дефекти, то акрил додасть їм рівну і красиву форму, всі дефекти усунуться.

Якщо ви будете весь час носити нарощені нігті, то навіть пошкоджений ніготь зможе знайти ... Читати далі »