Головна » Манікюр » Акрил в нарощуванні нігтів
14:54
Акрил в нарощуванні нігтів
Акрили застосовують для продуктивності різних інструментів у сфері косметології, одягу, штор , а також і для нігтьового нарощування. Якщо ви вирішили наростити нігті за допомогою акрилу, то вони будуть виглядати досить гарними, навіть якщо ваші нігті пошкоджені або ж мають якісь дефекти, то акрил додасть їм рівну і красиву форму, всі дефекти усунуться.

Якщо ви будете весь час носити нарощені нігті, то навіть пошкоджений ніготь зможе знайти правильну форму. Так само при застосуванні акрилу, добре нарощувати нігті і на ногах, особливо якщо ваші нігті вросли в шкіру внаслідок неправильного догляду за ними. Саме нігті акрилові вважаються більш міцними і надійними і якщо вам правильно зробили нарощування, то тоді штучні нігті від натуральних практично нічим не будуть відрізнятися.

Маса з акрилу має властивість дуже швидко застигати, а порошок які додають в цю масу, зможуть додати вашому нігтю натуральний колір. Одним з головних переваг акрилу, безсумнівно, є те - що його дуже легко видалити завдяки спеціально призначеному для того - розчинника. Так само акрилові нігті можна робити тому, хто має більшу на них навантаження, допустимо дуже багато пере або ж часто виконуєте копітку домашню роботу. Так само ще одним плюсом такого нарощування є, безсумнівно, його міцність.
Категорія: Манікюр | Переглядів: 1725 | Додав: syana | Теги: Нарощування | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar