Головна » Манікюр » Правила хорошого тону для нігтів
14:57
Правила хорошого тону для нігтів
Доглянуті руки для жінки так само важливі, як, наприклад, акуратна зачіска. Вишукане вбрання, чудовий макіяж і якісне взуття створять образ впевненої, яка знає собі ціну жінки, який можна в одну мить зіпсувати непрофесійно виконаним манікюром.

Руки неможливо сховати, практично в будь-якій ситуації вони весь час на виду. Не дарма говорять, що саме по руках найпростіше на перший погляд визначити вік. Як же обійти цю зрадницьку особливість жіночих ручок? Як одним рухом руки зачарувати оточуючих?

Допомогти в цьому може якісний манікюр, який може підкреслити достоїнства і приховати недоліки. Гарним тоном для манікюру є його акуратність, одночасно з ексклюзивністю. Іноді жінки забувають, що забарвлення лаком, є прикрасою, завершальним штрихом манікюру і не повинна приховувати недолік доглянутості нігтя. Та й не приховає, якщо край нігтьової пластини не рівний, не прибрана кутикула, є бруд під нігтями або задирки - лак на нігтях виглядає не акуратно, тільки псує загальне враження.

Починати шлях до красивого манікюру необхідно з процедур по догляду за нігтями. Гігієна рук, постійне використання зволожуючих і живильних кремів додадуть шкірі молодий і сяючий вигляд. Тільки доглянуті ручки можуть претендувати на звання найкрасивіших і стильних.

Здорові нігті міцні, блискучі, гладкі, з рівним кольором. Якщо краю нігтя легко ламаються, не мають блиску, в процесі манікюру їм необхідно приділити більше уваги, використовувати зміцнюючі засоби. Підвищена ламкість нігтів, їх матовість пояснюється недоліком в організмі кальцію, вітамінів А і Е, а білі крапки можуть виникати при дефіциті цинку. Іноді дотримання суворої дієти з обмеженням жирів теж викликає ослаблення нігтьової пластини. Для усунення глобальної причини ламкості нігтів варто скорегувати харчування, порадившись з лікарем пройти курс вітамінотерапії.

Нерівності на поверхні нігтьової пластини, нездоровий колір або білі плями можуть сигналізувати про присутність грибкового ураження. За допомогою темного лаку можливо приховати зовнішні дефекти нігтів, проте візит до фахівців і курс лікування відкладати не варто, інакше проблеми можуть посилитися. Проти грибкових захворювань застосовуються спеціальні лікувальні засоби. На період відновлення пошкоджених нігтів їм необхідний особливо ретельний догляд - підпилювати можна не частіше разу на місяць бафером, обов'язково користуватися зміцнювальної емаллю.

Гарний манікюр є скоріше доповненням чи продовженням створеного іміджу, але не акцентом і не кричущим деталлю. Дуже важливо враховувати моду і стиль манікюру в повсякденному житті і в робочій обстановці. Російські жінки часто грішать зайвим бажанням виділитися, привернути увагу, забуваючи, в результаті, про рівень достатності. Абсолютно безглуздо виглядає строкатий малюнок у ягідно-квітковому стилі у поєднанні зі строгим діловим костюмом або офісним сукнею. А вирушаючи у відпустку зовсім не обов'язково вражати всіх оточуючих яскравим акваріумних дизайном нігтів зі стразами до купальнику: по-перше - це не зручно, а по-друге - виглядає не доречно. Ще такий манікюр вимагає додаткового догляду та періодичної корекції, що, в дорожніх умовах, часто викликає труднощі.

Акуратний френч Окремого слова заслуговує діловий стиль манікюру. Мало якому начальнику сподобається працівниця, яка не може потрапити по кнопках клавіатури з-за своїх акрилових шедеврів манікюрного дизайну. Для офісних буднів набагато більше підійде акуратний френч або нігті середньої довжини, покриті лаком пастельного відтінку. У цьому випадку саме доглянутість видає знання хорошого тону і не суперечить дрес-коду навіть самої серйозної компанії.

І тільки вихід у світ на святковий захід може дати повною мірою розгулятися фантазії як господині нігтів, так і майстри манікюру. Під ошатний костюм сучасне достаток способів прикраси нігтів дозволяє підібрати тематичний нейл-арт, відповідний кольору і стилю костюма. Головне щоб гамма відтінків і композиція малюнка вдало підтримувала загальну ідею і створювала модний гармонійний ансамбль.
Категорія: Манікюр | Переглядів: 2213 | Додав: syana | Теги: правила | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar