Головна » Манікюр » Французький манікюр - робимо самі
15:00
Французький манікюр - робимо самі
У експертів сучасної моди подання щодо французького манікюру разюче відрізняються. Деякі вважають, що французький манікюр досить застарів, у той час як інші думають, що французький манікюр є класикою і ніколи не вийде з моди. Але, незалежно від думки багатьох гуру сучасної моди, багато жінок роблять французький манікюр через його простоту і натуральний вигляд. Французький манікюр додає нігтям доглянутий вигляд, і не можна сказати про нігті, що вони надто бундючні або виглядають несмачно. Ви, можливо, будете здивовані, що французький манікюр був придуманий в Америці, але це дійсно так. Його придумав 32 роки тому глава американської компанії ORLY, Джеф Пінк, на прохання голлівудських стилістів, яким набридло, що актриси під час зйомок кілька разів на день міняють лак на нігтях, оскільки він не йде до чергового костюму. Цей метод покриття нігтів Пінк використав на показі мод у Парижі. Буквально на наступний день вся столиця світової моди захворіла винаходом Пінка, і кожна поважаюча себе парижанка хотіла мати такі нігті. У пам'ять про великий успіх у Франції, Пінк назвав свій винахід «Френч», що означає «Французький».

Для початку, давайте визначимося з поняттям «Французький манікюр». Французький манікюр - це стиль покриття нігтя лаками, де білий лак наноситься на кінчик нігтя, а частина, що залишилася нігтя покривається лаком тілесного, рожевого або легкого бежевого кольорів. Кордон між білим і рожевим лаком має миле назва - лінія «усмішки». Французький манікюр дуже хороший для коротких нігтів, а також для нігтів з помірною довжиною.

Якщо Ви зважилися зробити французький манікюр будинку, дотримуйтесь простих порад:
  • Перед тим, як почати робити французький манікюр, переконайтеся в тому, що на Ваших нігтях немає лаку. Якщо він є, то видаліть його тампоном, попередньо змочивши його в рідині для зняття лаку. Після цього додайте нігтям форму за допомогою пилочки.
  • Нанесіть базове покриття. Це необхідно для того, щоб вирівняти поверхню нігтя. До того ж, базове покриття захищає нігті від пожовтіння.
  • Нанесіть білий лак на кінчик нігтя. Це найскладніше, що належить зробити. Ви можете акуратно зробити лінію «усмішки» пензликом, а також скористатися трафаретом, попередньо наклеївши його вздовж кордону вільного краю. Трафарети йдуть у складі багатьох манікюрних наборів і дозволяють зробити ідеальну рівну "усмішку". Білий лак необхідно нанести в два шари і дати йому висохнути.
  • Після того, як білий лак висохне, нанесіть на весь ніготь блідо-рожевий або персиковий лак в один-два шари. У манікюрні набори входять спеціальні лаки: зазвичай вони мають напівпрозору текстуру, завдяки чому нігті виглядають натурально.
  • Останній крок - нанесіть верхній шар закріплювачем, він додає нігтям природний блиск, за рахунок нього лак краще тримається і не розтріскується.

Загалом, все досить просто! До того ж, Ви можете дати волю своїй фантазії і поекспериментувати квітами, формою нігтів, лінією «усмішки». А якщо все-таки боїтеся зробити французький манікюр самі, то можете відвідати будь-який салон - нехай це дорожче, але воно варте того!
Категорія: Манікюр | Переглядів: 3687 | Додав: syana | Теги: манікюр, французький | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar