Головна » Манікюр » Камуфляжні і кольорові гелі
19:24
Камуфляжні і кольорові гелі
Колір натуральних нігтів у всіх людей індивідуальний. При нарощуванні часто доводиться стикатися з проблемою, коли натуральна нігтьова пластина просвічується через прозорий гель. Добре, якщо це ледь помітно. Набагато частіше буває, що клієнт розчаровано дивиться на результат, а йому ж так хотілося мати нігті, практично не відрізняються від натуральних.

У таких випадках на допомогу майстру фірми-виробники придумали камуфляжний гель. Камуфляж - маскування. У різних виробників камуфляжні гелі мають різні відтінки, але, як правило, це природні відтінки рожевих і бежевих кольорів. За допомогою камуфляжного гелю створюється ефект рівного матового кольору всієї нігтьової пластини. Існують гелі холодних і теплих відтінків. Вибір відтінку залежить від побажань клієнта або дизайну, в дуеті з яким камуфляж буде виглядати найбільш виграшно.

Камуфляжні гелі можна використовувати як скульптурну фазу при моделюванні на формах або типсах. Іноді їх використовують як підкладку під фінішний шар. Все залежить від методики і цілей моделювання нігтьової пластини. Враховуючи, що стиль «натюрель» зараз користується найбільшою популярністю, все більш актуальним є використання камуфляжних гелів (не плутати з кольоровими). Камуфляжні гелі - це категорія скульптурних гелів для роботи на формах, тіпсах, а також для створення гелевого манікюру.

На відміну від камуфляжних, кольорові гелі в деякій мірі схоже на лаку, мають дуже яскраві кольори, наносяться тонким шаром тому, що мають дуже щільну текстуру пігменту. Гелі, на відміну від лаків можуть висохнути (полимеризоваться) тільки в УФ-лампи. Вони набагато довговічніше лаків. Кольоровий гель легко тримається до наступної корекції, при бажанні його можна спиляти пилою, як звичайний гель. Кольорові гелі часто використовуються для створення дизайнів. Так само, як і лаки, гелі можуть бути з неоновим ефектом і використовуються для створення фону, колірних переходів при створенні різного роду дизайнів.

Добре зарекомендували себе перламутрові гелі-лаки, які використовуються для тонувань і створення акцентів при дизайні. Багато фірм створюють спеціальні гелі для кольорових френчі. Чисті ультра - білі, перлинні, рожеві - вони створюють різноманітні варіації класичного френча. Порадуйте себе різноманітністю, будьте на піку нових тенденцій нігтьової моди!
Категорія: Манікюр | Переглядів: 2279 | Додав: syana | Теги: кольорові гелі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar