Головна » Манікюр » Біогель
19:21
Біогель
Новий популярний спосіб зміцнення і нарощування нігтів Bio sculpture gel отримує все більше прихильників серед майстрів-професіоналів і потенційних клієнток. Догляд за нігтями за допомогою біогеля одночасно є оздоровчою процедурою для нігтьової пластини та у спосіб отримати ідеальний модний манікюр.
У сфері нігтьового сервісу відбулася справжня революція після того, як майстра стали застосовувати біогель для нігтів. Тепер під час процедури нарощування або коригування майстра і клієнти позбавлені від неприємних відчуттів від нав'язливого запаху розчинників і пилу.

Із застосуванням біогеля для нігтів відпала необхідність у попередній підготовці нігтя. Пішли в минуле процедури з використанням фіксатора і праймеру. При використанні Bio sculpture gel процес спростився: складові біогеля наносяться безпосередньо на нігтьову пластину, вирівнюють її, створюючи ідеально гладку поверхню. Затвердіння відбувається під впливом УФ лампи за дві хвилини.
Основним компонентом біогеля є смола африканського тіксового дерева, що містить велику кількість протеїнів, що живлять нігті. Саме використання в назві приставки «біо» підкреслює натуральність компонентів. Надійне зчеплення біогеля з нігтьової пластиною і відсутність необхідності підготовчих процедур досягається також завдяки унікальному складу тіксовой смоли.

Зручною особливістю біогеля є простота видалення його у випадку необхідності. Робиться це абсолютно безпечним для нігтів способом розм'якшення. Термін носіння нарощених за допомогою біогеля нігтів вигідно відрізняється від інших, з причини того, що біогель має достатню пористість структури для забезпечення насичення нігтьової пластини киснем. Пружні і укріплені нігті виходять міцними, гнучкими і не відшаровуються.

Сам по собі біогель для нігтів безбарвний. Для кольорування використовуються різноманітні натуральні пігменти, застосування яких забезпечує оригінальний і унікальний дизайн. Використання кольорового біогеля не заважає надалі при бажанні покрити нігті лаком іншого відтінку. Єдине обмеження - використовувати лаки і засоби для зняття лаків у складі яких немає ацетону. Основний колір біогеля не страждає. На шарі біогеля зручно виконувати модну художній розпис по нігтях за допомогою акрилових фарб, блискіток і різнобарвним пудри. Біогель з успіхом вирішив проблему слабких, ламких нігтів. Тепер ефектний манікюр зі складним дизайном доступний практично всім.
Категорія: Манікюр | Переглядів: 2206 | Додав: syana | Теги: Біогель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar