Головна » 2009 » Серпень » 26
Переглядів: 2618 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Модні зачіски 2009 року
Модні зачіски 2009 року
Докладно Збільшити

 Модний колір волосся сезону-2009 – яскраве та, безумовно, чисте. Найбільш популярне - молочний блонд, рудий блонд, мідно-червоний і ваш натуральний (будь-який!).

Контрастне класичне мелірування вийшло з моди, популярність набирають колірні дотики, м'яке тонування, коректування основного кольору пасмами трошки світліше.

Блонд - універсальний колір. Причому підходить він як молоденьким дівчатам, так і дорослим жінкам. Якщо дівчина юна, їй більше п ... Читати далі »

Переглядів: 1910 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Думка фахівців про нарощування волосся
Думка фахівців про нарощування волосся
Докладно Збільшити


За допомогою цієї процедури можна створити волосся вашої мрії -длинные, густі, пишні, якого хочеш відтінку і будь-якого ступеня кучерявості. Мрія здійснюється всього за два, від сили - три години, проведених в салоні, об ефект зберігається від двох місяців до напівроку.

Якщо за цей час ви не втомитеся від вибраної зачіски і додаткової порції волосся, а також від постійного дотримання запобіжних за ... Читати далі »

Переглядів: 6970 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Вечірні зачіски - 2009
Вечірні зачіски - 2009
Докладно Збільшити

Ви ніколи не звертали увагу на те, що в казці «Попелюшка» упущений дуже важливий момент: фея подарували їй карету, кучера, коней,роскошное плаття, кришталеві туфельки . Але нічого не сказано про її зачіску.
Просто волаюча неуважність автора! Адже якби вона поїхала на бал з повсякденною зачіскою, то образ був би неповний, і може бути, не зрослося б у неї з прекрасним принцом.Хоча, можливо, вечірня зачіска Попелюшки подразумевалась сама собою і, напевно, була просто запаморочливою.
Мож ... Читати далі »

Переглядів: 6318 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Cтильні стрижки
Cтильні стрижки
Докладно Збільшити
Сьогоднішня мода незвичайно багата різноманітними стилями і напрямами. Модним вважається все: класика, авангард, еклектика. Те ж саме відбувається і з модою на жіночі стильні стріжки- яку б ви не вибрали, вона виявиться модною і доречною, якщо відповідає вашому стилю і характеру.

В сучасній моді дійсно важко виділити якийсь пріоритетний напрям. Таку різноманітність дає величезний простір для самовираження, як самій жінці, так і майстрові. Проте варто відзначити, що багато жінок віддають пер ... Читати далі »