Головна » Зачіски
« 1 2
Переглядів: 2145 Дата: 29.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Зачіски для жінок з широко близько поставленими очима
Зачіски для жінок з широко близько поставленими очима
Докладно Збільшити

Якщо ваші очі знаходяться в центральній частині лиця, ви належите до категорії людей з так званими близько поставленими очима. Часто такі очі тонкі, витягнутої форми, але можуть бути і широкими.

Якщо у ваших очей подібна форма, це означає, що центральна частина вашого лиця виділяється в порівнянні з скронями.

БЛИЗЬКО ПОСТАВЛЕНІ ОЧІ

Необхідно мінімізувати цей ефект, вибравши не дуже класичну і статичну стрижку: динамічна і жива зачіска додасть рівн ... Читати далі »

Переглядів: 4173 Дата: 27.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Підбір зачісок залежно від форми особи
Підбір зачісок залежно від форми особи
Докладно Збільшити


Буває дуже складно підібрати зачіску, саме ту, яка ідеально підходитиме тобі, і в теж час, приховувати всі недоліки і підкреслювати достоїнства зовнішності.

Ми знаємо, що на вибір зачіски впливають багато чинників: колір волів, природне зростання волосся, структура волосся, форма особи.

При цьому вибір зачіски залежно від форми особи (кругле лице, овальна особа, квадратна особа, довгаста особа, грушовидна особа, серцеподібна особа) грає не останню рол ... Читати далі »

Переглядів: 2617 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Модні зачіски 2009 року
Модні зачіски 2009 року
Докладно Збільшити

 Модний колір волосся сезону-2009 – яскраве та, безумовно, чисте. Найбільш популярне - молочний блонд, рудий блонд, мідно-червоний і ваш натуральний (будь-який!).

Контрастне класичне мелірування вийшло з моди, популярність набирають колірні дотики, м'яке тонування, коректування основного кольору пасмами трошки світліше.

Блонд - універсальний колір. Причому підходить він як молоденьким дівчатам, так і дорослим жінкам. Якщо дівчина юна, їй більше п ... Читати далі »

Переглядів: 6969 Дата: 26.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Вечірні зачіски - 2009
Вечірні зачіски - 2009
Докладно Збільшити

Ви ніколи не звертали увагу на те, що в казці «Попелюшка» упущений дуже важливий момент: фея подарували їй карету, кучера, коней,роскошное плаття, кришталеві туфельки . Але нічого не сказано про її зачіску.
Просто волаюча неуважність автора! Адже якби вона поїхала на бал з повсякденною зачіскою, то образ був би неповний, і може бути, не зрослося б у неї з прекрасним принцом.Хоча, можливо, вечірня зачіска Попелюшки подразумевалась сама собою і, напевно, була просто запаморочливою.
Мож ... Читати далі »

Переглядів: 8416 Дата: 18.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Жіночі зачіски сезону весна-літо 2009
Жіночі зачіски сезону весна-літо 2009
Докладно Збільшити

Коротка стрижка-боб У жіночих зачісках головним трендом цього сезону буде боб. Гарні всі його варіації: від класичного сесона до ультракороткої стрижки з неодмінно густим чубчиком. Боб - ідеальна стрижка для всіх типів обличчя. Вузьке обличчя збалансує пишний сесон, для круглого й широкого він створить візуальну вертикаль. Короткий біб з густим чубчиком підкреслить красу очей, подовжить шию й створить образ легкої, динамічної жительки мегаполіса.
... Читати далі »
Переглядів: 3743 Дата: 13.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (3)
Косички и не только
Косички и не только
Докладно Збільшити
Дреды - это пушистые косички. Первоначальная длина волос должна быть не менее 8-10 см. По окончании плетения косичку обматывают шерстью, смазывают воском и перекатывают в ладонях, чтобы она обрела круглую форму. При плетении косичек для увеличения объема дреда и изменения его цвета также добавляют шерсть животных или искусственные волокна. Чтобы избавиться от косичек, обрезают волосы у основания дреда. Поэтому имидж меняется как перед плетением, так и после т ... Читати далі »
Переглядів: 1816 Дата: 13.08.2009 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Зачіска - репетиція перед весіллям
Зачіска - репетиція перед весіллям
Докладно Збільшити
     Багато наречених часто задають таке питання, а навіщо потрібно репетирувати зачіску або макіяж перед весіллям? По-перше, репетиція проводиться для того, щоб в спокійній обстановці підібрати зачіску і макіяж. На репетиції ви можете спробувати різні варіанти зачісок і вибрати найкращу.

Можливо, ви обрали собі зачіску з якого-небудь каталога, а ... Читати далі »

Переглядів: 4559 Дата: 01.07.2008 Додав(ла): Fliros1 Комментарі (0)
Как правильно подобрать прическу
Как правильно подобрать прическу
Докладно Збільшити

Облик каждого человека неповторим. Иногда можно встретить похожие лица, но абсолютно одинаковых не бывает. Одни лица нам кажутся красивыми, другие нет, причем это восприятие часто индивидуально. На критерии красоты влияет также мода и временная эпоха. Если бы Джаконда жила в наши дни, едва ли ее можно было бы назвать красивой, и, напротив лицо Нифертити вызывает восхищение и сегодня. Одним из важных критериев красоты лица является его форма. С помощью правильно подобранной прически можно корр ... Читати далі »

1-10 11-18