Головна » Зачіски » Зачіска - репетиція перед весіллям
09:52
Зачіска - репетиція перед весіллям
     Багато наречених часто задають таке питання, а навіщо потрібно репетирувати зачіску або макіяж перед весіллям? По-перше, репетиція проводиться для того, щоб в спокійній обстановці підібрати зачіску і макіяж. На репетиції ви можете спробувати різні варіанти зачісок і вибрати найкращу.

Можливо, ви обрали собі зачіску з якого-небудь каталога, але це не значить, що вона вам пасуватиме. Можливе, цього не дозволить зробити структура волосся, їх густина або довжина.

По-друге, репетиція рятує від зайвих хвилювань в день весілля і вас, і вашого майстра по зачісках. Ви не хвилюєтеся, оскільки знаєте, що у вас буде на голові. А майстер, у свою чергу, швидко зробить варіант зачіски, що вже відрепетирував, і макіяжу.

Не засмучуйтеся, якщо із яких-небудь причин не виходить зробити з вашого волосся той шедевр, який ви собі обрали в каталозі або придумали самі. Майстер запропонує вам декілька варіантів зачісок, які підійдуть саме вам. Покладіться на думку професіонала, поганого вам не порадять.

Можливо, спробувавши у одного майстра різні варіанти зачісок і макіяжа, ви залишитеся незадоволені. Не зневіряйтеся, ви обов'язково знайдете людину, чия робота вам сподобається, з ким ви порозумієтеся. І ви скажете: «Це якраз те, що я хотіла!».

От на що потрібно звернути увагу під час репетиції зачіски і макіяжу, щоб уникнути неприємних сюрпризів в день весілля:

1. Подивіться на самого майстра. Чи подобається вам його зовнішній вигляд. Зверніть увагу на те, як зроблений макіяж і в якому вигляді його волосся. (Хоча це не завжди точна оцінка. Буває і «сапожник без сапог».)

2. Обов'язково подивіться фотознімки робіт у виконанні цього майстра на інших наречених.

3. Краще користуватися послугами перевіреної людини, тобто того, про кого є позитивні відгуки подруг або знайомих.

4. Під час репетиції засічіть час, за який майстер робить зачіску і макіяж, щоб у вас було достатньо часу в день весілля.

5. Зверніть увагу на акуратність виконання зачіски і макіяжу.

6. Зробивши макіяж, постарайтеся з ним проходити якийсь час і подивіться, як він тримається на обличчі і чи не викликає алергічної реакції косметика.

7. Зробивши зачіску, потрясіть головою, щоб бути упевненою, що протягом дня вона не розвалиться.

Якщо ви вже добрали зачіску з вашим майстром, вам сподобалося, то заспокойтеся, не змінюйте своїх рішень.

Бажаю вам, щоб в день весілля все пройшло так, як ви запланували, і щоб ви відчували себе найкрасивішою нареченою на світі!

Категорія: Зачіски | Переглядів: 1815 | Додав: syana | Теги: Зачіска, весілля, репетиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar