Головна » Зачіски » Зачіски для жінок з широко близько поставленими очима
10:24
Зачіски для жінок з широко близько поставленими очима

Якщо ваші очі знаходяться в центральній частині лиця, ви належите до категорії людей з так званими близько поставленими очима. Часто такі очі тонкі, витягнутої форми, але можуть бути і широкими.

Якщо у ваших очей подібна форма, це означає, що центральна частина вашого лиця виділяється в порівнянні з скронями.

БЛИЗЬКО ПОСТАВЛЕНІ ОЧІ

Необхідно мінімізувати цей ефект, вибравши не дуже класичну і статичну стрижку: динамічна і жива зачіска додасть рівновагу і гармонійність образу.

Підбір зачисок за формою обличча

• Коротка або середньої довжини стрижка, сильно градуйована, але небагато філірованная створює ефект розпатланого волосся, робить образ живішим і повітрям.

Віддайте перевагу оригінальним квітам. Прекрасно виглядатимуть різні відтінки красного-рубіновий або вишневий, що надають живому юнацькому вигляду (мал. 1).

Підбір зачисок за формою обличча - Зачіски для жінок з широко близько поставленими очима

• Вам піде чубок, але не дуже густа і не дуже довга. У поєднанні з філірованнимі пасмами з боків особи вона змінює його контури і зрітельно збільшує відстань між очима (мал. 2).

• Відмовіться від сильно філірованних стрижок з пасмами, що закривають велику частину лоба і щік: вони «обмежують» особу і акцентують увагу на близько поставлених очах.

• Віддавайте перевагу яскравим блискучим квітам - від світло-русявого до інтенсивного червоного: вони дуже йдуть вам і відтіняють ваш погляд.

ШИРОКО ПОСТАВЛЕНІ ОЧІ

На відміну від близько поставлених очей, широко поставлені очі розташовуються в бічних областях особи над скулами на чималій відстані один від одного, створюючи ефект «всеосяжного» погляду. Зазвичай чималі, ці очі надають своїм володарям важливому і серйозному вигляду.

Підбір 
зачисок за формою обличча

Ваше волосся тьмяне і блякле? Або вони такі невиразні, що ви не відчуваєте себе помітною? В цьому випадку вам допоможе звичайний шампунь відтінку. Ви можете вибрати відтінок, близький до кольору вашого волосся, щоб додати яскравість, або використовувати шампунь іншого відтінку, але не світлішого, інакше він не буде помітно.

Зробіть вибір, прийнявши до уваги колір вашої особи і очей, або просто на свій смак. Ви можете дати волю своєї фантазії, оскільки зараз існує величезний вибір відтінків. Якщо у вас близько поставлені очі, спробуйте інтенсивний вишневий; якщо ж ваші очі посаджені широко, мідно-золотистий колір - це те, що вам потрібне. Це екстравагантні кольори, але дуже живі і оригінальні!

Таким чином, необхідно вибрати стрижку, яка робила б погляд «живішим» і в той же час зменшувала відстань між очима, не закриваючи бічні частини лиця.

Підбір зачисок за формою обличча - Зачіски для жінок з широко близько поставленими очима

• Віддайте перевагу стилізованій стрижці з філірованной чубком на волоссі середньої довжини, не нижче за лінію плечей, з сильно градуйованими кінцями, завитими вгору, що робить стрижку живою і легкою.

Використовуйте засоби, які фіксують, не обважнюючи: гель легкої консистенції або віск для волосся (мал. 1).

• Не варто закривати бічні частини лиця, оскільки ви ризикуєте частково закрити очі. Краще залишити відкритою скроневу зону або закрити її тільки частково.

Підбір зачисок за формою обличча - Зачіски для жінок з широко близько поставленими очима

• Вам піде чубок: вона змінює пропорції особи. Не забувайте почастіше за неї підрівнювати, щоб не виглядати неакуратно (мал. 2).

• Для важливого вечора можете зібрати волосся на потилиці в «кінський хвіст» або ісполь зовать шиньйон. Ви виглядатимете екстравагантно, якщо прикрасите зачіску гелем з

лелітками того кольору, який поєднується з вашим костюмом або аксесуарами.

Джерело: salonskazka.ru

Категорія: Зачіски | Переглядів: 2150 | Додав: syana | Теги: Зачіски | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar