Головна » Зачіски » Жіночі зачіски сезону весна-літо 2009
16:37
Жіночі зачіски сезону весна-літо 2009

Коротка стрижка-боб У жіночих зачісках головним трендом цього сезону буде боб. Гарні всі його варіації: від класичного сесона до ультракороткої стрижки з неодмінно густим чубчиком. Боб - ідеальна стрижка для всіх типів обличчя. Вузьке обличчя збалансує пишний сесон, для круглого й широкого він створить візуальну вертикаль. Короткий біб з густим чубчиком підкреслить красу очей, подовжить шию й створить образ легкої, динамічної жительки мегаполіса.
Ця стрижка прекрасно виглядає на будь-якому типу волосся, поза залежністю від їхньої пишності й товщини. На гладкому й не дуже густому волоссі обсяг можна створити фарбуванням - зробити темних корінь і світлі відблиски на кінцях.
Коротка стрижка-боб
Щоб доглядати за такою стрижкою в домашніх умовах, вам знадобляться: шампунь для обсягу, стайлинг-спрей. Укладати таку стрижку краще феном, направляючи потік повітря з потилиці до обличчя. Результат буде відмінним, навіть якщо ви просто дасте волоссю висохнути природним шляхом.
Довге волосся з густим чубчиком
Довге волосся з густим чубчиком Ця стрижка створена спеціально для тих, хто, з одного боку, стежить за модними тенденціями, з іншого, - не мислить себе без довгого волосся. Залежно від довжини й густоти чубчика можна одержати різні варіанти цієї зачіски, які підійдуть для будь-якого типу волосся і форми обличчя. Єдина неодмінна умова: ніякого проріджування чубчика й у жодному разі не накручувати її на бігуді!
Укладку краще робити так: довжина витягається «утюжками» або феном за допомогою великої щітки. Використовуйте шампунь і ополаскиватель для випрямлення волось, стайлинг-спрей або зволожуючий крем, що розгладжує.
Якщо вам наскучило довге розпущене волосся, або вам бракує часу на повноцінне укладання, - зробіть високий хвіст, розчешіть чубчик і густо нафарбуйте вії.
Або інший варіант: зберіть хвіст низько (у шиї), залишивши скроневі, більше короткі пасма, розпущеними. У потиличній зоні зробіть легкий начіс - це додасть зачісці обсягу.
Романтично буде виглядати хвіст, зібраний низько ліворуч або праворуч, і накручений на щипці.
 Довгі локони
Довгі локони Одна з актуальних форм зачіски - локони. Накручені на бігуді або природні - не важливо. Головне, щоб вони були не сильно об'ємні й великі.
Для створення локонів використовуйте пінку для укладання. Накручуючи волосся на щипці або термо-бігуді, домагайтеся, щоб обсяг був по всій довжині, а не тільки в корні волосся.
Один з варіантів створення локонів на довгому волоссі - закручені в джгути пасма, попередньо оброблені пінкою легкої або нормальної фіксації.
Довгі локони
Пряме й довге волосся, розділені на косий проділ
Щоб довгі волосся не виглядали нудно, бажано зробити легке фарбування – пофарбуйте окремі пасма близькими по світловій насиченості кольоровими відблисками. У сукупності із шампунем-блиском вийде карколомний результат!
Залежно від структури вашого волосся використовуйте для укладання пінку нормальної або сильної фіксації. Укладати волосся найкраще на великі бігуді^-їжачки. Накручуйте пасма рухом від імені (назад). Знявши бігуді, розчешіть волосся великою щіткою, злегка зафіксувавши прикореневий обсяг лаком нормальної фіксації.
Класичне каре й локони
Класичне каре й локони Ця зачіска для тих, хто полюбляє щось класичне. Вона ідеальна для овального, круглого й квадратного обличчя. Великі локони відкривають лінію шиї й візуально «витягають» фігуру.
Відсутність обсягу на коріннях робить цю зачіску дуже природної.
Не варто перевантажувати волосся засобами для укладання. Використовуйте стайлінг легкої текстури й фіксації.
Для цієї стрижки будуть дуже доречні різні прикраси - декоративні шпильки, невидимки, обручі.
Категорія: Зачіски | Переглядів: 8416 | Додав: syana | Теги: довге волосся, Довгі локони, локони, класичне каре, косий проділ, стрижка-боб | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar