Головна » Інше » Способи нарощування волосся
21:38
Способи нарощування волосся
 Hair Talk - Новинка! Моментальна система нарощування волосся від фірми ”ARCOS”!!!!
Нова технологія нарощування волосся - моментальна система нарощування волосся від фірми ”ARCOS”! Стандарт - об’єм 100 грам волосся. 40 пасм по 4 см завширшки. Дуже гнучка структура того, що скріпляє (по структурі схоже на пластир) - дуже зручно і ніжно при зіткненні з шкірою голови, не доставляє дискомфорт, немає жорстких капсул. Товщина в місці того, що скріпляє мінімальне, до 1мм.
На відміну від інших капсульних технологій волосся не розділяється по довжині на чіткі пасма, їх не потрібне все-время причісувати, щоб порівняти їх.

Нарощування
 волосся - Способи нарощування волосся
Волосся по довжині струмує рівно - як свої натуральні, такий же ефект, як при пришиванні треса. носіння - 2 місяці (можливо і більше).!!! Час процедури нарощування - 40 хвилин повний об’єм!!! Волосся 40 см, 45см,50 см,55см європейського типу в′юнкі або прямі. Можливий і 1,5 і 2 об’єми, гра кольору. Щадна технологія, не завдає шкоди навіть дуже ослабленому волоссю.
Нарощування волосся - Способи нарощування волосся
Холдноє Клейове Нарощування (Іспанське)
Спеціальний набір: клей, закріплювач, рідина для зняття, волосся. Волосся може використовуватися на трессе або зрізі. Капсули можуть бути плоскими, круглими, на дотик схоже на лак, дуже міцно тримають пасмо, зняти можна тільки спец розчином. При високій майстерності цим методом можна нарощувати навіть чубки! Цей метод не підійде для слабких, дуже тонкого волосся оскільки
рідина для зняття має дуже жорсткий хімічний склад, але для нормального волосся по структурі він не завдасть ніякої шкоди.
Це один з перших методів привезених до Росії і має досить багато прихильниць! можливі будь-які маніпуляції - басейн, сауна, хімія, фарбування, використання масел як лікування шкіри голови, кондиціонери, бальзами "під капсули” ! Ніякого вичеса волос і сповзання капсул по закінченню терміну шкарпетки наращених волосся! має небагато білястий відтінок капсул по цьому може не підійти владаркам тених волосся., зате для блондинок - ідеальний варіант!
Нарощування волосся - Способи нарощування волосся
Холодне Нарощування На Колца (Ring Star)
Використовуються металеві дрібні кільця, покриті дуже товстим шаром фарби, який не дозволяє перетирати волос, вони затискаються і стають плоскими. Час носіння до 4х місяців.
Процес зняття нарощування дуже простий: натиснення на ребро капсули і все! Ніяких розчинів! Ніякій хімії! «екологічно чистий» метод! Корекція цього вигляду включає розтиснення кільця, підтягання пряди до коріння волос і затиск тієї ж капсули! (не використовувати 3 рази, кільця втрачають свої властивості) Процес нарощування займає від 3 до 6 годин залежно від бажаного об’єму! Це єдиний варіант нарощування який не боїться ні сауни, ні освітлювачів, ні хімії і т.д.
цим методом можна нарощувати штучні кольорові пасма, які робляться для якої-небудь «не довгої» зачіски! Пряди тонше чим в решті технологій, виглядають дуже натурально.

Нарощування волосся - Способи нарощування волосся

Пришивання Трессов або Афро Нарощування
Плентається дуже тонка мікрокіска по голові (брейд) і до неї певним чином пришивається волос на трессе. Це може бути натуральне волосся або штучні!
Таким чином можна зробити як три ряди, так і всю голову! У афроамериканцев це широко використовуваний метод! На жаль на Російському ринку дуже мало варіантів представлено для цього методу..
Пришивання тресса так само відноситься до «екологічно чистого» методу, не «боїться» високих температур, фарбування, при тому натуральне волосся на трессе можна використовувати нескінченну кількість разів! Час носіння у міру отростанія волосся: 2-3 місяці. Щадна технологія, ефект прикореневого об’єму, доступна всім!
Нарощування волосся - Способи нарощування волосся
Гаряче (Англійське) Нарощування
Робиться за допомогою смоли (клеївши) і пістолета, що розігріває її, або ж печі. Смола розігрівається до певного стану, стає рідкою і майстер скачує її в капсулу. Розмір капсули залежить від толщени пряди, яку визначає він сам (тобто можна варіювати внизу потовще, до верхніх рядів дрібніше!) .
професіонал може і в цьому виді нарощування зробити плоскі капсули. Смола використовується двох квітів: чорна і прозора (жовта). Частіше за всі види раніше ісользовался саме цей метод. Досвідчений майстер з пістолетом може творити дива!

Час носіння 4-5 місяців. Корекція нарощування включає зняття і нарощування наново того ж матеріалу. можливе часткове оновлення матеріалу. Не підходить для жирного волосся.

Нарощування волосся - Способи нарощування волосся

Італійська технологія нарощування
За допомогою спеціального професійного устаткування нарощувати волосся майстрові одне задоволення. Технологія SO.CAP. відноситься до апаратних систем нарощування. Для роботи використовується апарат з регульованою температурою щипців двостороннього нагрівання (або аналог). Використовується фірмовий волос високої якості з кератінової капсулою, будь-якої структури.
У прикореневій зоні до відокремленого пасма клієнта прикладається пасмо з кератином, розігрівається в перебігу 1 - 2 секунд і певним чином обертається в капсулу. Можна зробити спеціальними щипцями абсолютно плоску капсулу, це дає абсолютно природний ефект і дозволяє нарощувати волосся до проділу, в зоні чубка. Капсули SO.CAP. не помітні при проведенні рукою по голові, якщо вони плоскі.
У відході зручна кругла форма капсули. Час процесу нарощування 1,5 - 3 години, залежно від бажаного об’єму.
Час носіння до 5 - 6 місяців. Корекція включає зняття,обработка знятого волосся, оновлення матеріалу при бажанні клієнта, і нове нарощування за допомогою капсул для корекції.
Можна використовувати будь-який тип волосся, різної якості у поєднанні з кератіновимі капсулами для корекції! Кератин кращої якості і волосся подобраниє за типом волосся ідеальна варіація італійської технології!
Зараз в Росії дуже широкий вибір матеріалу саме для італійської технології. so.cap.
і euro.so.cap основні розробники цієї технології - звідси і назва! Фірмовий матеріал представлений спеціально для цієї технології, будь-якою довгі і типу волосся! Розкид цін на італійську технологію, залежить від вибору якості волосся, від доступних європейських до класу люкс - слов′янське або південно-російське волосся.

Нарощування волосся - Способи нарощування волосся

Ультрозвуковая Технологія Нарощування Волосся
Апаратна технологія. Спеціальний апарат з професійними щипцями, які розігрівають кератіновиє капсули не температурою, а ультразвуком. Приватним майстрам не вигідно мати зазвичай такого дорогого апарату, зазвичай вони зустрічаються в дуже дорогих салонах. Дуже схоже по роботі і результатом з апаратами SO.CAP.
TD
Джерело: lux-hair.ucoz.ru

Категорія: Інше | Переглядів: 2883 | Додав: syana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
avatar
1 Emily • 06:52, 18.07.2012
Шановні Менеджер зі закупівель,
Це професійний постачальник нарощування волосся Xuchang імені Діана волосся Продукти Лтд
Зразки можете перевірити волосся. Сподіваємося співпрацювати з Вами.
З найкращими побажаннями
Емілі
avatar