Головна » Інше » Все що необхідно знати про нарощування волосся
10:12
Все що необхідно знати про нарощування волосся

Довге волосся - це завжди красиво! Вони роблять жінку чарівною і бажаною у все тимчасова. І лише з недавнього часу появіласьвозможность додати своєму волоссю об’єм і довжину без використання париків і шиньйонів. Це можливо за допомогою технології нарощування волосся.
Існують дві основні технології нарощування гаряча і холодна , які у свою чергу, діляться на підтипи (італійський, англійський метод, нарощування на кільцях, нарощування на трессах)

Гарячі технології нарощування:

Один з найестетичніших способів нарощування волосся. Пасма кріпляться за допомогою розігрітої смоли, виготовленої, на основі кератину - білка що входить до складу вашого власного волосся. Таке волосся можна мити, сушити, фарбувати, завивати, укладати феном, а також можна відвідувати сауну.

Нарощування
 волосся - Все що необхідно знати про нарощування волосся

Італійський метод. На сьогоднішній день, є самим довершеним і естетичним методом нарощування. Використовуються вже готові пасма з прикріпленою до них, заводським способом, кератінової капсулою. Як правило, це волосся вже оброблене і пофарбоване. Забарвлення підбирається по спеціальній палітрі. Нарощування проводиться за допомогою спеціального апарату.
На якому виставляється потрібна температура і спеціальними щипцями розігрівається і прикріпляється до Вашого волосся капсула. Гарантовано, що при цьому Ваше волосся абсолютно не страждає. В середньому для оптимального результату, необхідно наростити 100-125 пасм. Гарантія 6 місяців.

Англійський метод. Відноситься також до гарячим технологіям. Тільки у відмінності від італійського методу, пасма не мають готових капсул. Майстер сам складає пасмо з 30-50 волосся і занурює один кінець в розігріту кератіновую смолу і сам формує капсулу. В середньому, для досягнення оптимального результату необхідно 100-150 пасм. Гарантія 3-4 місяці.

Холодні технології нарощування

Нарощування на кільцях. Нарощування здійснюється за допомогою маленьких затисків (кліпс). Є кліпси різних квітів, що робить їх абсолютно непомітними. Волосся на кільцях можна сміливо фарбувати, займатися спортом, ходити в сауну. Для досягнення оптимального результату буде потрібно 100-150 пасм. Гарантія до 3-4 місяців.

Нарощування на трессах.
Суть методу полягає в тому, що волосся не формується в пасмі, а у вигляді стрічки пришиваються до вже заплетеним в щільні кіски своєму волоссю. Цей метод естетично програє попереднім технологіям. Корекцію необхідно проводити через 2 місяці. Гарантія 2-3 місяці.


Категорія: Інше | Переглядів: 1832 | Додав: syana | Теги: Англійський метод, Нарощування на трессах, Італійський метод, Довге волосся., Нарощування на кільцях | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar