Головна » Інше » Нова унікальна технологія нарощування волосся Белларго
13:33
Нова унікальна технологія нарощування волосся Белларго

Історія компанії «БЕЛЛАРГО»

Технологія «БЕЛЛАРГО» і «МІКРОБЕЛЛАРГО» була винайдена і запатентована в 1994 році, в Германії, пані Хайде-Розою Генг. Патент «МЕТОДИКА І ТЕХНОЛОГІЯ ПОДОВЖЕННЯ ВЛАСНОГО ВОЛОССЯ»

Ще в початку 90-х років Хайде-Роза Генг зробила перші кроки в створенні нової нешкідливої і екологічної методики, покликаної допомогти клієнтам з ослабленим і тонким волоссям, здійснити їх мрії про густе і довге волосся.

Одноразові системи нарощування, що отримали особливу популярність в результаті своєї дешевизни, але що не дають прийнятної якості послуги, з’явилися передумовою до народження технології «БЕЛЛАРГО». Сьогодні ця система запатентована в 15 країнах, включаючи Російську Федерацію. У одній тільки Німеччині більше 400 салонів нарощує волосся на устаткуванні і за технологією «БЕЛЛАРГО».

На даний момент «БЕЛЛАРГО і МІКРОБЕЛЛАРГО» єдина в світі повністю запатентована система, за допомогою якої увелеченіє об’єму і довжини волосся проводиться без клею, кератину, металу і ін. хімічних речовин, що завдають шкоди здоров′ю власного волосся.
У 2004 році технологія «БЕЛЛАРГО» пройшла тестування системою «ОКО-ТЕСТ» і була офіційно оголошена кращою і екологічно безпечною серед всієї популярної техніки нарощуванні волосся.

ВСЕ ПРО ТЕХНОЛОГІЮ НАРОЩУВАННЯ ВОЛОССЯ «БЕЛЛАРГО»

Метод кріплення пасм:

Нарощувані пасма прикріпляються за допомогою маленьких, відповідних за кольором (від білих прозорих до непрозорих чорних) еластичних полімерних гільз за допомогою тепла. Для фіксації використовуються керамічні термо-затиски. Нагріті до температури 120 градусів, вони локально нагрівають теплоусадочниє гільзи, що сполучають власне волосся з нарощеними пасмами.

Термо-гільзи.

Кріплення складається з екологічно чистого і безпечного для здоров′я волосся полімеру, що володіє властивістю термічної усадки при температурі вище 120 градусів. Полімер не втрачає своїх властивостей в морській воді, на сонці, в сауні. Термін шкарпетки кріплень «белларго» обмежується часом до корекції. Повторно термо-гільзи не використовуються.

Зняття/корекція.

Для зняття пасм і при корекції, використовуються так само термо-затиски. При подачі тепла гільзи розкриваються, після чого пасма підтягаються ближче до шкіри голови або знімаються (протягом 20 хвилин).

При знятті креплений/коррекции не використовуються хімічні розчинники, металеві щипці. Непряма дія м’яким теплом на еластичні гільзи і запатентована методика прикріплення пасм виключають спутування волосся біля коріння, заломи, нерівномірність натягнення, вирвані пасма або стягання шкіри голови.
З «Белларго-кріпленнями» власне волосся не псується, а продовжує рости і відпочивати!

«Белларго-пасма»:

Компанія «Белларго» не використовує азіатське або індійське волосся.

Волосся «Белларго» - свого роду Роллс-ройс серед матеріалів, вживаних в нарощуванні. Компанія Белларго використовує тільки «невинне» європейське волосся найвищої якості всіх натуральних забарвлень і тонів.
«Невинними» позначається волосся, яке не було очищене від «лусок», до них не застосовувалася обробка металевими фарбниками, кислотою або механічне видалення «лусок». Більш того, невинне волосся жодного разу не піддавалося навіть фарбуванню або хімічній завивці. Пряди Беллагро бувають прямими, хвилястими і сильно хвилястими, а також тонкими, стандартними і товстими.
Фарбування або тонування пасм Белларго в ненатуральниє кольори проводитися майстрами відповідно до технології фарбування волосся Белларго, яка не міняє внутрішню структуру, волоса зберігаючи якість пасм.

Справжні європейські необроблені пасма «Белларго» формуються в ручну і проходять строгу перевірку на наявність різноспрямованого волосся. Це дуже тривалий і трудомісткий процес. Проте, завдяки цьому волосся не сплутується і практичні у відході.

До кожного клієнта при нарощуванні по методу «Белларго» застосовується індивідуальний підхід. Для нарощування може використовуватися від 20 до 150 пасм, залежно від стану волосся і побажання клієнта. Майстрові «Белларго» на прикріплення одного пасма буде потрібно від 30 секунд до 1 хвилини.

Виняткова якість пасм «Белларго» не тільки робить нарощене волосся дійсно невідмітним від природного волосся, що створює унікальний в нарощуванні естетичний ефект, але і дає можливість використовувати пряди протягом декількох років, зберігаючи свою шовковистість і красу.

ГАРАНТІЙНИЙ ПАСПОРТ «БЕЛЛАРГО»

Після нарощування по методу «Белларго», кожному клієнтові, видається індивідуальний гарантійний паспорт якості компанії Bellargo Haarsystem GMBH, який гарантує збереження якості пасм «Белларго» протягом 12 місяців з моменту первинного нарощування.

ТЕХНОЛОГІЯ «МІКРОБЕЛЛАРГО»

«Мікробелларго» - дочірня компанія «Белларго». Абсолютно нова і здорова система інтеграції і увелеченія об’єму волосся, прикріплення накладок і напівпариків, а також трессов і мікропасм. Головна відмінність технології «Мікробелларго» від «Белларго» полягає в тому, що розмір кріплень і об’єм пасм відповідають класу «Мікро».

Всі системи прикріплення напівпариків і накладок, що існують на даний момент, можна повністю замінити технологією кріплення «Мікробелларго». За допомогою даної технології можливо:

1) вирішення проблеми по заміщенню волосся з частковою алопецією

2) збільшення об’єму жінкам і чоловікам з тонким атрофованим волоссям

3) збільшення об’єму і довжини волосся в скроневій, потиличній і лобовій зонах

З системою «Мікробелларго» шкіра голови не схильна до хімічної дії, відбувається вільний повітрообмін, немає алергічних реакцій. Власне волосся і шкіра голови відпочивають, маючи можливість відновлення. На відміну від всіх вживаних в Росії технологій, після процедури «Мікробелларго» можна відвідувати сауну і басейн. Навіть морська вода не зіпсує механізм фіксації.

Метод кріплення пасм «Мікробелларго».

Пряди «Мікробелларго», напівпарики, накладки або тресси кріпляться за допомогою приладу «Мікробелларго», що має два міні-термозажіма. Температура затисків рівна 120 градусів. Тепло локально подається на спеціальні термоусадочниє мікро-гильзи, після чого кріплення щільно сполучають природні волос необхідним матеріалом.

Пряди «Мікробелларго»

Технологія створення пасм «Мікробелларго» ідентична створенню і формуванню пасм «Белларго». Гланоє відмінність технологій полягає в тому, що розмір, об’єм пасм і кріплень відповідають класу «Мікро»

1) пасма відповідають якості волосся «Белларго»

2) пряди «Мікробелларго» мають варіруются по довжині, хвилястості і кольору

3) гарантія на якість пасм «Мікробелларго» рівна 12 місяців, і підтверджена «гарантійним паспортом» компанії Bellargo Haarsystem GMBH

З системою «Мікробелларго» не гарячиться шкіра голови, немає відчуття чужорідного тіла, немає алергічних реакцій. Собтвенниє волосся і шкіра голови відпочивають і не піддаються ніякій хімічній дії.

Використання Трессов в технології «Мікробелларго»

Використання трессової системи в нарощуванні волосся за технологією «Мікробелларго» дає можливість пропонувати послугу клієнтам з тонким, ослабленим волоссям, що мають невелику масу власного волосся. З допомогою Ѕ тресса можливо збільшити довжину або об’єм власного волосся всього за 30 хвилин.
Термін використання наращених волосся таким методом складе 3-4 місяці, після чого мікро кріплення знімаються тепловим приладом, а тресс підтягаються ближче до шкіри голови.

Тресси

Формування трессов походить з волосся «Белларго», що має високу марку якості, що підтверджується 12 місячним гарантійним паспортом компанії Bellargo Haarsystem GMBH.

Тресси «Белларго» мають різну товщину, довжину і об’єм, що дозволяє майстрові добиватися найвищого і якіснішого естетичного результату в нарощуванні «Мікробелларго». Їх так само можна стригти, офарблювати, робити хімічну завивку. Можливість повноцінної корекції для трессової технології робить послугу «Мікробелларго-тресс» дуже економічною і популярною.

Напівпарики і накладки

Технологія «Мікробелларго» пропонує безпечний, надійний і непомітний метод кріплення париків і напівпариків без застосування хімічних речовин, кератину, клеївши або металу. Метод кріплення полягає в застосуванні полімерних термо-мікрогильз, які ретельно підбираються за кольором власного волосся і прикріпляються апаратом «Мікробелларго».

Напівпарики і накладки, виготовляються індивідуально на замовлення компанією Bellargo Haarsystem GMBH, в м. Мюнхені.

У міру відрощування власного волосся, кожні 3 місяці проводиться корекція кріплень. За допомогою апарату «Мікробелларго» мікрогільзи ослабляються, і напівпарик або накладка підтягається ближче до шкіри голови. Такий спосіб кріплення непомітний, не викликає алергічних реакцій і дискомфорту в області фіксації.
Активний спосіб життя (відвідини басейну, занять спортом, сауна, морські і сонячні ванни) не протипоказані. Корекцію можна повторювати скільки завгодно раз, не ушкоджуючи ні свої, ні нарощене волосся.

nova-era.com.ua

Категорія: Інше | Переглядів: 1939 | Додав: syana | Теги: БЕЛЛАРГО, волосся, Технологія, МІКРОБЕЛЛАРГО, Нарощування | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar