Головна » 2010 » Червень » 24
Переглядів: 1730 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Ефективні маски для всіх типів волосся
Ефективні маски для всіх типів волосся
Докладно Збільшити

Красиве та розкішне волосся – прикраса будь-якої жінки і ще один її козир у справі зваблювання чоловіків. Щоб добитися хорошого ефекту, зовсім не обов’язково застосовувати дорогі косметичні засоби. Потрібно докласти мінімум зусиль, використовувати підручні засоби, дотримуватися регулярністі процедур і видимий результат не змусить себе чекати.

На користь масок для волосся власного приготування можна сказати, що вони на 100% натуральні, вони завжди свіжоприготовані і ви впевнені в ... Читати далі »

Переглядів: 1816 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Маски для шкіри навколо очей
Маски для шкіри навколо очей
Докладно Збільшити
Прискорює зняття набряків під очима маска із сирої тертої картоплі на пластмасовій тертці. Дві столові ложки натертої картоплі покладіть на заздалегідь приготовані шматочки марлі і накладайте ці маски так, щоб марля була поверх картоплі. Тримайте маску 25-30 хвилин, потім зніміть і протріть шкіру настоєм ромашки. Робити 2-3 рази на тиждень.
Контрастні ванночки. Приготуйте дві миски: одну з гарячою підсоленою водою, іншу з холодною підсоленою водою. Змочуючи поперемінн ... Читати далі »
Переглядів: 1520 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Літній макіяж у стилі nude
Літній макіяж у стилі nude
Докладно Збільшити

Все більше голлівудських знаменитостей вибирає ультрамодний природний макіяж у стилі nude не тільки для повсякденного життя, але і для урочистих виходів. Знаменитості все частіше з’являються на червоних килимових доріжках і прем’єрах з практично «чистим» обличчям, ніби воно було зовсім без косметики, хоча за цією «відсутністю макіяжу» вгадується копітка робота візажистів.
Цього літа стилісти, візажисти і модні дизайнери дружно закликають нас відмовитися від блискіток на користь прир ... Читати далі »