Головна » Макіяж » Літній макіяж у стилі nude
13:01
Літній макіяж у стилі nude

Все більше голлівудських знаменитостей вибирає ультрамодний природний макіяж у стилі nude не тільки для повсякденного життя, але і для урочистих виходів. Знаменитості все частіше з’являються на червоних килимових доріжках і прем’єрах з практично «чистим» обличчям, ніби воно було зовсім без косметики, хоча за цією «відсутністю макіяжу» вгадується копітка робота візажистів.
Цього літа стилісти, візажисти і модні дизайнери дружно закликають нас відмовитися від блискіток на користь природних текстур і натуральних відтінків: природний макіяж на піку популярності. При удаваній простоті nude-макіяж має кілька важливих моментів, при дотриманні яких обличчя не втратить привабливості, а, навпаки, буде виглядати юним і свіжим.

Рівний, сяючий колір обличчя - основа основ будь-якого макіяжу, а при виконанні nude-мейкап чи не головна складова. Влітку так не хочеться перевантажувати обличчя косметикою!
Зверни увагу на креми з тональним ефектом: вони працюють на два фронти – містять тонуючі частки і при цьому забезпечують повноцінний догляд за шкірою обличчя. Також для літнього макіяжу підійде полегшений тональний крем, який містить сонцезахисні фільтри.
Також для створення nude-макіяжу може стати в нагоді термальна вода і пудра. Як нею користуватися? Спочатку грунтовно збризніть обличчя термальною водою: дочекайся, коли вона вбереться і висохне, потім припудріть обличчя розсипчастою пудрою матовою або пудрою з ефектом сяйва. За допомогою консілера обов’язково відтінивши область навколо очей – засіб приховає дрібні недоліки, які можуть бути ще помітніші при nude-макіяжі.

Щоки
Щоб обличчя не виглядало блідим і безликим, обов’язково використовуй рум’яна. Колір підбирай залежно від свого типу. Блондинкам потрібні холодні відтінки, брюнеткам – теплі. Щоб визначити, який відтінок підходить саме тобі, стисни міцно долоню, а потім розтисни. І підбирай рум’яна під колір тих ділянок, на яких почервоніла шкіра.
Наносити рум’яна при nude-макіяжі потрібно на яблучка щік легкими рухами широкої кисті. Але рум’ян повинно бути небагато, щоб злегка підкреслити щоки. Цього літа в особливій пошані кремові рум’яна, які просто ідеально підходять для літнього макіяжу. Наносити їх дуже просто – подушечками пальців – від тепла рук рум’яна розподіляться рівніше.

Очі
У модному nude-мейкап акценти на очах не так чітко розставлені, як, наприклад, при макіяжі smoky eyes, але в цьому-то й полягає складність зробити саме природний макіяж, а не просто обійтися без косметики.
На твій вибір є декілька варіантів. Для початку покрій всю повіку до самої брови матовими тінями бежевого відтінку або основою під макіяж очей. Далі просто підкрути вії спеціальними щипцями для завивки і нанеси на них зміцнюючий гель.
Якщо ти від природи світла, тобі необхідно лише трохи відтінити очі та брови. Але тільки сірою чи коричневою тушшю в один шар.
Брови домалюй олівцем уривчастими мазками, імітуючи волоски. Потім акуратно розчеши брови і зафіксуй гелем.

Губи
При виконанні nude-мейкапу, не варто думати, що достатньо покрити губи гігієнічною помадою: це все-таки повноцінний макіяж.
Тому для початку припудри губи або нанеси трохи тональної основи – це допоможе приховати дрібні зморшки в області губ. Якщо у тебе нечіткий контур губ або якщо ти хочеш скорегувати їх форму, обвівши контур губ олівцем. Тут головне не помилитися з кольором – відтінок олівця повинен бути на півтона темніше натурального кольору губ.
І візьмеш помаду природного відтінку, без блиску – не забувай, ти робиш максимально натуральний макіяж – і накрив нею губи, не виходячи за контурну лінію.
Головна мета nude-макіяжу – відтінити твою природну красу, так що ніяких різких мазків і яскравих кольорів.

kaputik.net
Категорія: Макіяж | Переглядів: 1519 | Додав: syana | Теги: колір обличчя' | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar