Головна » Догляд за волоссям » Ефективні маски для всіх типів волосся
13:18
Ефективні маски для всіх типів волосся

Красиве та розкішне волосся – прикраса будь-якої жінки і ще один її козир у справі зваблювання чоловіків. Щоб добитися хорошого ефекту, зовсім не обов’язково застосовувати дорогі косметичні засоби. Потрібно докласти мінімум зусиль, використовувати підручні засоби, дотримуватися регулярністі процедур і видимий результат не змусить себе чекати.

На користь масок для волосся власного приготування можна сказати, що вони на 100% натуральні, вони завжди свіжоприготовані і ви впевнені в якості інгредієнтів.

Маски для жирного волосся

1. Візьміть 2 ст. ложки меду і змішайте їх з 2 жовтками. Отриману суміш нанесіть на корені волосся, масажуючи при цьому шкіру голови. Потримайте на волоссі годину, потім змийте теплою водою. Для більшого ефекту таку маску краще залишити на волоссі на всю ніч. Вранці потрібно просто вимити голову і обполоснути волосся прохолодною водою.

2. 1 яблуко натріть на тертці, змішайте з 2 ст. ложками яблучного оцту і 2 ст. ложками соку лимона. Нанесіть яблучну маску на волосся і потримайте протягом 30 хвилин. Після цього вимийте голову теплою водою з шампунем, який підходить для вашого типу волосся.

3. Змішайте 1 ч. ложку лимонного соку з 1 ч. ложкою меду, додайте 1 часточку часнику, натерту на дрібній тертці і 1 ч. ложку соку столітника. Гарненько все перемішайте і нанесіть на вологе волосся. На голову надягніть поліетиленову шапочку, а зверху замотайте товстим рушником. Потримайте на волоссі півгодини, потім змийте теплою водою без миючого засобу. Щоб прибрати запах часнику, прополощіть волосся водою з гірчицею і ще раз промийте прохолодною водою.

Маски для сухого волосся

1. Візьміть по 1 ч. ложці гліцерину та оцту, 1 яйце, 2 ст. ложки касторової олії і ретельно перемішайте. Ввітріть суміш у волосся і залиште діяти 40 хвилин. Зверху надягніть поліетиленову шапочку і укутайте нагрітим рушником. Як тільки рушник охолоне, замініть його теплим. Через 40 хвилин змийте маску шампунем і гарненько прополощіть волосся.

2. Розкришити житній хліб, залийте його окропом і залиште на 2 години настоюватися. Через дві години втріть кашку в корені волосся і залиште маску діяти протягом години. Після цього промийте волосся теплою водою і обполосніть водою з оцтом.

3. Змішайте 1 яєчний жовток зі столовою ложкою оливкової олії і додайте по 1 ч. ложці хни, коньяку та меду. Нанесіть на волосся масажними рухами і залиште на 40 хвилин. Потім змийте маску теплою водою.

Маски для нормального волосся

1. Розітріть в кашку свіжого листя м’яти, горобини і кульбаби. Нанесіть отриману кашку на корені волосся і шкіру голови, оберніть голову поліетиленовим пакетом або надягніть шапочку, зверху укутайте рушником. Через 40 хвилин змийте теплою водою і прополощіть прохолодною.

2. Натріть на тертці 1 огірок, змішайте його сік з 1 яйцем і 2 ст. ложками солі і нанесіть на вологе волосся, на півгодини. Після цього вимийте голову шампунем і прополощіть волосся прохолодною водою.

3. Змішайте 1 частину рослинного масла з 9 частинами обліпихової. Ввітріть масляну суміш в коріння волосся, одягніть шапочку поліетиленову, а зверху укутайте рушником. Через годину змийте маску і промийте волосся шампунем. Для вираженого лікувального ефекту наносите маску два рази на тиждень.

Маски для пошкодженого та фарбованого волосся
1. Візьміть по 1 ч. ложці реп’яхову і касторову олії, додайте 2 ч. ложки лимонного соку і ретельно перемішайте. Масажними рухами втріть суміш у шкіру голови і нанесіть на волосся, одягніть шапочку та залиште поліетиленову маску на волосся на 2 години. Після цього промийте волосся будь-яким яєчним шампунем: заводським або домашнього приготування.

2. Змішайте 1 ст. ложку олії обліпихової з 2 ст. ложками косметичної глини, 1 ч. ложкою меду і 1 яйцем. Нанесіть суміш на волосся на 40 хвилин, потім вимийте голову з шампунем.

3. Візьміть 2 ст. ложки вершків, 1 ч. ложку оливкової олії та 1 ч.л. лимона. Всі змішайте і нанесіть на волосся. Залиште діяти протягом 20 хвилин, а потім вимийте голову з шампунем.

4. Для приготування маски 3 ст. ложки косметичної глини розведіть теплим кефіром до стану густої сметани. Нанесіть на волосся, втираючи в шкіру голови. Через 40 хвилин змийте маску теплою водою.

Категорія: Догляд за волоссям | Переглядів: 1729 | Додав: syana | Теги: Маски для сухого волосся | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
avatar