Головна » Зачіски » Зачіска для обличчя
02:20
Зачіска для обличчя
Яку зробити зачіску? Це питання задає собі кожна жінка. З погляду косметології якнайкращою є коротка стрижка. Вона дає можливість шкірі, волосистій частині голови нормально функціонувати, а кожній з нас безпроблемно і систематично доглядати за волоссям. Коротка стрижка завжди модна, не вимагає складного догляду, коротке волосся легше вкласти в модну зачіску, вона робить обличчя молодшим і підходить жінці будь-якого віку.

Зачіска повинна гармонувати з рисами обличчя, підкреслювати достоїнства, приховувати деффекти. Так, якщо у тебе вузьке і довге обличчя, коротка стрижка з пишним волоссям у середини щік зробить його ширшим; довгі завитки від вушних раковин і нижче, низька гривка до брів, що навіть закриває їх, гривка на лобі - все це створює ефект укороченого обличчя.

Якщо обличчя кругле, коротка стрижка, пряме волосся, що закриває частину шиї і що доходить до кутів нижньої щелепи, звузять його; довге, до плечей гладке волосся або трошки завиті на кінцях, такі, що закривають частину щоки, створюють ефект подовженого обличчя.

При широкій нижній частині лиця, або, як то кажуть, квадратному підборідді, добре зробити коротку стрижку до підборіддя. Пряме волосся, що закриває розгорнені кути нижньої щелепи, або довге пряме, розділене бічним проділом волосся до плечей, що також злегка приховує частину шиї, подовжать і звузять його.

Якщо у тебе довгий ніс, то пишна і низька, до брів або навіть дещо нижче, гривка при короткій стрижці або довгому волоссі приховає цей деффект, акцентуючи увагу на зачісці.

Для зменшеного, зрізаного, підборіддя підійде коротка стрижка з гривкою до брів, що проходить округлою лінією по нижній частині скронь, попереду вушних раковин і що спускається низько і округло до потиличної частини шиї; можна носити і довге волосся з гривкою, але зачісувати їх за вушні раковини. Ці зачіски дещо подовжують обличчя, візуально підкреслюючи, як би висуваючи, нижню щелепу.

Якщо твої очі по висоті розташовуються дещо асиметрично, то усунути цей невеликий дефект можна криво підстриженою гривкою, що спускається на око, розташоване нижче. Зачіска може бути короткою або довгою, волосся розділене на бічний проділ.

Низький лоб можна збільшити пишною гривкою, що спускається трошки нижче за брови; стрижка коротка або довга.

При дуже високому лобі носи коротку гривку; стрижка коротка або довга.

Якщо у тебе округлий і похилий лоб, закрий його пишною гривкою, зачеши волосся гладко назад і за вуха; стрижка може бути будь-якої довжини.

Плоску потилицю можна округляти короткою стрижкою особливо пишною в області „матушки” і потилиці, завитою або начесаною зачіскою, носінням шиньйону. Довге волосся частково коротко підстригти в області потилиці і злегка начесати.

Дефекти шиї приховують зачіскою з довгими прямим або завитим волоссям. При короткій шиї краще коротко стригтися.

Дефекти вушних раковин приховай зачіскою із завитим або прямим волоссям при короткій або довгій стрижці, падаючим на вуха.

Жінкам середнього віку не слід носити довге волосся: як розпущене, так і взяте в пучок воно старить.

Гладкі, затягнуті в пучок зачіски, що підкреслюють і відкривають обличчя, хороші тільки для молодих облич з правильними рисами.

Думаю, що ти звертала увагу, що не завжди треба приховувати дефекти в рисах обличчя - деякі з них потрібно навіть підкреслити, оскільки іноді саме неправильність додає обличчю характерність, певну пікантність. Отже, кращою буде не наймодніша і не сама найдорожча зачіска, а та, яка йде саме тобі.
www.mirledi.ru

Категорія: Зачіски | Переглядів: 2824 | Додав: syana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar