Головна » Стрижки » Стрижка «Канадка»
13:49
Стрижка «Канадка»

Стрижки - Чоловічі стрижки 

Цю стрижку можна сміливо долучити до класики перукарського мистецтва. Довгі десятиліття вона служить чоловікам, іноді зникає, але завжди повертається завдяки своєї зручності, практичності й суто чоловічому силуету.Паралельно до лінії росту волосся на лобі горизонтальним проділом виділяють пасмо завширшки  3-5мм, захоплюючи його вказівним і середнім пальцями лівої руки. Ретельно розчісують, рівномірно розподіляючи волосся між пальцями, підіймають пасмо перпендикулярно до голови й стрижуть на рівні пальців кінчиками ножиць із зовнішнього боку долоні на потрібну довжину. Довжина цього пасма є базовою для всіє стрижки.Паралельно до першого пасма відділяють друге, прихоплюючи його разом з частиною волосся базового пасма. Волосся підіймають перпендикулярно до голови, доводять пальці до рівня довжини базового пасмаКанадка й стрижуть виділене пасмо із зовнішнього боку долоні, орієнтуючись на довжину базового пасма.

  • Так, виділяючи горизонтальними проділами пасма, тримаючи їх між пальцями лівої руки і піднімаючи перпендикулярно до голови, стрижуть всю тім’яну ділянку, орієнтуючись на довжину базового пасма.

  • Паралельно до межової лінії волосся на скроні відділяють тонке пасмо, підіймають перпендикулярно до скроні та, прихопивши з частиною волосся тім’яної ділянки, стрижуть, орієнтуючись на довжину останнього.

  • паралельно до цього пасма у скроневій ділянці відділяють наступне, захоплюють його разом з попереднім і стрижуть на рівні щойно підстриженого волосся скроневої і тім’яної ділянки.

  • Таким способом стрижуть усю праву скроневу ділянку від обличчя до потилиці, при цьому кожне наступне пасмо дорівнює попередньому і під час стрижки його підіймають перпендикулярно до скроні так само стрижуть ліву скроневу ділянку.

  • За правим вухом вертикальним проділом виділяють тонке пасмо, підіймають його перпендикулярно до потилиці, прихоплюють разом із частиною волосся правої скроневої ділянки і стрижуть із зовнішнього боку долоні на рівні пасом скроневої ділянки.

  • Паралельно до цього пасма відділяють наступне, прихоплюють його з попереднім і стрижуть на рівні останнього, одночасно орієнтуючись на довжину  волосся правої скроневої ділянки. Так стрижуть всю верхню потиличну ділянку, виділяючи пасма вертикальними проділами і орієнтуючись на довжину волосся скроневої і тім’яної  ділянок.

  • Нижню потиличну ділянку стрижуть так само, як і верхню, орієнтуючись на довжину волосся цієї ділянки. Пасма виділяють вертикальним проділами від правого вуха до лівого.

  • Окантування на чубчику – це пряма лінія  на рівні брів, на скронях – навскісна, вухо має бути відритим.

  • На нижній частині потиличної ділянки і на скронево-бічних ділянках волосся «зводять нанівець», використовуючи гребінець з рідким зубчиками і ножиці. Для цього гребінець тримають у лівій руці вказівним і великим пальцями, ножиці – в правій руці. Гребінець вчісують у волосся до коренів, трохи повертаючи зубчиками на себе, і зрізають усе волосся ножицями паралельно до зубчиків гребінця. «Зведення нанівець» розпочинають від межової лінії росту волосся на шиї і скронях, поступово пересувати гребінець угору. Для досягнення  плавного переходу в довжині волосся знімають кут нахилу гребінця по відношенню до голови. Чим ближче до голови зубчики гребінця, тим коротше буде волосся. Після застосування цього прийому бажано обробити кінчики волосся філірувальним гребінцем. Це роблять так: гребінець пересувається донизу паралельно до волосся, таким чином прибирають всі «сходинки».

  • Що потрібно до даної стрижки: заколки, гребінець, ножниці, філірувальні ножиці, фен, щітка.
    Категорія: Стрижки | Переглядів: 3948 | Додав: syana | Рейтинг: 3.3/3
    Всього коментарів: 0
    avatar