Головна » Зачіски » Стиль задає креативна стрижка. Про модні зачіски цього літа
21:11
Стиль задає креативна стрижка. Про модні зачіски цього літа

 Немає кращого способу змінити себе, чим чарівне ковзання перукарських ножиць. Просто знайдіть свій новий образ, відкрийте миру нову себе і ви побачите, як зміниться ваше життя.

У пошуках нового образу не варто експериментувати з рядовий перукарні і третьорозрядними майстрами, необхідно відправитися в дійсно хороший салон краси і зробити ексклюзивну креатівную стрижку.

За тисячоліття суть стрижки - зміна довжини волосся за допомогою ріжучих предметів - залишилася незмінною. Міняючись століття від століття, зачіска завжди служила показником соціального статусу власника.

Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про 
модні зачіски цього літа

Тому креатівная стрижка або забарвлення не обходиться без творчого погляду майстра, без його польоту фантазії. Стиліст подібний до тієї феї, яка, змахнувши чарівною паличкою, проявляє магію краси, що криється в кожній жінці.

Про креатіве:

Основа - стрижки різної довжини.
Акценти - чубки, пряди, локони.

Нюанси - будь-які варіанти колорірованія.

Загальні вимоги - природність і легкість укладання для повсякденного життя.

В дорогих авторських салонах співробітничають в одній команді як специалісти-тріхологи, так і висококваліфіковані перукарі-стилісти. Разом з лікувальною космоцевтікой для волосся використовуються унікальні засоби для лечебного і оздоровчого стайлінга, найостанніші розробки стилістів по біологічних укладаннях і лікувальних технологіях стрижок.

Креатівная стрижка - це не тільки ультрамодне явище, але і ніжний догляд за волоссям. Вам потрібна зачіска, яка не вимагають укладання, - саме така технологія стрижок практикується в сучасному перукарському мистецтві. Ви можете повернути «на місце» своє укладання просто помивши голову і «труснувши» волоссям! Ви насолоджуватиметеся своєю новою стрижкою не меншого 5 тижнів!

Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа

Креатівниє стрижки умовно класифікують на «носибельниє» і «подіумниє». Перед тим, як вибрати подіумний варіант, спробуйте визначити, скільки часу ви носитимете цю стрижку і чи готові ви до утруднень, які вона здатна викликати.

Креатівниє стрижки можуть мати найрізноманітніші форми, об’єми. Вони часто поєднують пасма різної довжини і забарвлення. Разом з довгим волоссям на голові можуть з’явитися і поголені зони. Ступінчасті, рвані чубки, незвичайні кіски, деколи навіть картини з волосся - неповний перелік доступних креатівних стрижок.

Проте навіть найяскравіша, креатівная стрижка, з фарбуванням або без нього, не повинна виглядати "сама по собі”, як часто виходить, якщо вона виконується в розриві від зовнішнього вигляду і способу життя клієнта. Креатівная стрижка - це, перш за все, спосіб підкреслити індивідуальність. Зараз немає категоричного поняття: «це модно» або «це носять абсолютно всі».
Якщо людині до особи якась стрижка або укладання - він її і носить. Індивідуальність - це тенденція, яка тільки прогресуватиме.

Необхідні послуги при креатівной стрижці.

• найповніше рішення проблем, пов′язаних із захворюванням шкіри голови і волосся;

• найоптимальніші пропозиції у сфері естетики волосся без щонайменшого збитку для їх здоров′я на основі принципів БІО-РЕСТРУКТУРІЗАЦИІ і гипоаллергенного фарбування.

Однією з популярних оздоровчих процедур є - стрижка гарячими ножицями.
Гаряча стрижка - цей вираз прийшов в нашу країну в 2003 році. Завдяки фірмі Jaguar (Німеччина), яка підійшла до створення унікального апарату, здатного в процесі його використання лікувати волосся, безпосередньо в процесі стрижки, провела переворот в свідомості людей, які спробували на своєму волоссі це нововведення.

Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про 
модні зачіски цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа

Ефект після стрижки гарячими ножицями помітний після першої ж процедури - волосся довго не січеться. Стрижка гарячими ножицями запаює зріз кожного волоса, і завдяки цьому волога і цінні речовини - амінокислоти, білки, вітаміни - залишаються усередині волосяного стрижня, укріплюючи його, активізуючи саморегенерацію волосся, і оберігаючи від дії зовнішніх чинників близько двох місяців.


В результаті стрижки гарячими ножицями волосся стає блискучим, сильним, еластичним, і дозволяють краще зберегти форму нової зачіски. Лікувальний ефект стрижки гарячими ножицями досягається після 2 - 3 процедур, гарантуючи повне позбавлення від проблеми кінців, що січуться і розщеплених.
Після 4-5 таких «гарячих» стрижок об’єм волосся збільшується в 2 рази, оскільки в результаті обробки волосся стає однаковими по товщині від кореня до кінчика із-за збільшення внутрішнього тиску. Якщо регулярно застосовувати гарячі ножиці, волосся перестає випадати, стаючи сильнішим і товщим.

Стрижка гарячими ножицями застосовується в цілях профілактики перетину кінчиків волосся, і допомагає ослабленому довгому волоссю, яке більше всіх страждають від ломких кінчиків, що січуться

Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про 
модні зачіски цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа

Існують і гарячі бритви, які призначені для створення креатівной стрижки, особливо на сухому волоссі. Корисний ефект для волосся від стрижки гарячою бритвою такий же як і від гарячих ножиць.

Гарячі ножиці в руках кваліфікованого майстра дозволяють робити будь-які сучасні стрижки, як на сухому, так і на вологому волоссі, не оплавляючи і не склеюючи волосся.

Що модно в 2008 році?

Основа стрижки - класичний боб, каре і сессон зі всіма можливими варіаціями на ці теми.

Укладання в стилі "кантрі”, виконана із застосуванням бумерангів, брашенга і фену.

Головна новина - повернення чубка.


До цього наймодніші стрижки мали вид тих, що недбало не достригають, нерівних, скошланих. Волосся повинне було витися легковажними кільцями і настовбурчуватися неслухняною чуприною. Але на зміну нерівному контуру прийшов рубаний, немов відрізаний по паперу. Ось тут-то перукарі і пригадали про чубки.
Бо що ж інше зможе так наочно продемонструвати і блиск, і гладкість, і чітку лінію зрізу волосся?

Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про 
модні зачіски цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа

• Романтичним пані з густим волоссям дизайнери настійно радять модні стрижки з чубками, що починаються від самої потилиці (волосся від верхівки зачісується вперед і обрізається під одну лінію).

• пасма густого чубка, що Зістригли, миттєво відкривають риси вашого обличчя в абсолютно новому світлі, і можуть надати образу більш незалежному і модному вигляду.

• Хипповській стиль вимагає прямого чубка, обмеженого зовнішніми куточками очей у поєднанні з довгим прямим волоссям.

• Що стосується наймодніших стрижок з косими чубками, то останні повинні бути виконані з філігранною чіткістю. Головне, чубок повинен бути гладеньким, а не збитою.

• Стрижка виконана гарячими ножицями, колорірованіє трьома квітами з подальшим тонуванням Луоколором.

• Стрижка креатівная блоками, що не з’єднуються, з авангардним забарвленням.

Що стосується інших аспектів модних стрижок, то перукарі одностайно звеличили косий проділ. Частково в центрі уваги він опинився із-за моди, що повернулася, на асиметричність не тільки чубків, але і стрижок в цілому. Для актуальної незграбної стрижки яскраво виражена асиметрія стала важливою деталлю.
От чому тепер перукарі дружно заявляють, що косий проділ підходить будь-якому овалу і коректує риси обличчя. Чубок при цьому повинен бути дуже пряма, витягнута і оброблена воском. А увечері косий проділ рекомендується підкреслювати за допомогою кольорової туші для волосся або лаку з яскравими лелітками.

Радикально короткі модні стрижки привертають особливу увагу до вашої зовнішності та і особи в цілому, характеризуючи вас, як сильну, сексуальну і упевнену в собі жінку.

А ще в нинішньому сезоні з’явилося більше градуювання. Особливості переходу в стрижках від коротких до довгого волосся стали виразно, що у свою чергу додало деталей до нових образів і можливість розкривати нові колірні рішення по всій довжині волосся.

Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про 
модні зачіски цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа Модні зачіски - Стиль задає креатівная стрижка Про модні зачіски 
цього літа

Завжди для створення креатівной стрижки майстер враховує всі параметри, щоб зачіска вийшла оригінальною і не схожою на інші: довжину волосся, їх структуру, овал особи, імідж клієнта і багато що інше. В цьому випадку майстер може скористатися багатошаровою стрижкою, колірними ефектами і іншими прийомами перукарського мистецтва.
Зжили себе лаконічні закруглені форми стрижок. Рвані пасма теж підкоряються тепер ідеї каре: пом’якшують силует або поєднуються з іншими елементами. Філіровка теж використовується для того, щоб зробити форму каре м’якшою, відкоректувати силуетну лінію потилиці.

Що модно для короткого волосся?

• Радикально короткі модні стрижки привертають особливу увагу до вашої зовнішності та і особи в цілому, характеризуючи вас, як сильну, сексуальну і упевнену в собі жінку.

• Неправильне подовжене каре з короткою потилицею і довгими пасмами волосся попереду, декілька закриває обличчя. Цей ассиметрічний стиль посилений відблисками світлих пасм і призначений для жінки - хамелеона, оскільки має масу варіантів для укладання і привертає своєю різнорівневою нестандартністю.

• Наступний модний різновид каре - з короткою потилицею і декількома напівдовгими бічними пасмами, які падають на лоб, очі і щоки. Для більшого об’єму пасма профільовані майже від коріння волосся, а їх кінчики направлені вперед.

• Коротка і ассиметрічная стрижка виглядає ще ефектніше, завдяки контрасту одностороннього об’єму. На потилиці волосся здається дуже легенями, з майже невагомим об’ємом, а дуже довгий чубок обрамляє погляд у формі коми, яка закінчується напівдовгими пасмами, на одній стороні особи.
Акценти, світло і рельєф зачісці додає колір венеціанської міді з декількома контрастними пасмами.

• Провокативна в стилі «панк» стрижа виконується коротко на потилиці і з боків, на верхівці ж волосся залишається довгим. Вгорі, треба лобом, волосся укладається в «художньому безладі» і віддалено нагадує ірокез. Дана зачіска підходить тільки молодим, екстремальним дівчатам з дуже хорошою, чистою шкірою особи.

• Для актуальної незграбної стрижки яскраво виражена асиметрія стала важливою деталлю.
Зважитеся і потратьтесь на стиліста. Це задоволення отримати якісну, модну стрижку без ризику того, що волосся знівечить.Пам’ятаєте, що практично кожна серйозна перукарська школа щосезонуо представляє свою колекцію образів, тому, якщо ви хочете виглядати модно, відзначте для себе декілька найбільш вподобаних варіантів і спільно з вашим стилістом спробуйте створити зачіску, яка підходила б саме вам. І хай креатівная стрижка буде першим кроком в світ моди і прекрасного смаку!

Джерело: lokon.org.ua


Категорія: Зачіски | Переглядів: 5417 | Додав: syana | Теги: Гаряча стрижка | Рейтинг: 3.2/4
Всього коментарів: 0
avatar