Головна » Зачіски » Останні тенденції зачісок – літо 2009
02:34
Останні тенденції зачісок – літо 2009

Кожна жінка може зробити собі модну зачіску, тим більше що модні зачіски цього літа будуть зовсім не складні і з легкими формами. Модні стрижки, зачіски і колір волосся – стежите за тенденціями моди.

Зробити стрижку, за якою легко доглядати, яка легко може перетворитися на модну зачіску, та ще і підходить до обличчя – мрія майже кожної з нас, незалежно від віку. В більшості випадків ми ставимо акцент на практичність, особливо в сьогоднішній інтенсивний час. Які ж тенденції в моді? Як зробити модну зачіску за мінімум часу?

Тенденції зачісок для жінок – літо 2009
Довгі, короткі, кучеряві, прямі – для кожного типу волосся можна підібрати свою зачіску відповідно до тенденцій моди. Модні кольори волосся відтінки міді, кориці, шоколаду, карамелі, сонця і горіха. Але необхідно пам’ятати, що завжди в моді залишається натуральність, якщо ви хочете змінити колір волосся, вибирайте такий тон, щрб волосся виглядало найприродніше.

Зачіски для блондинок
Коротке волосся

Якщо у вас світле волосся можете освіжити його зробивши меланж. Модні світлі відтінки – від темної блондинки з ваніллю до золотистого.

Якщо у вас коротке волосся злегка підкрутіть конци і зафексуйте зачіску лаком. У моді легка недбалість, тому не страшно, якщо волосся буде стирчати в різні боки.

blond3blond4
Можна скористатися прийомом – «бардак». Наберіть на руку небагато пінки для укладки волосся і жмякайте волосся одночасно висушуючи феном.

blond2blond5
Для любительок оригінальності і екстравагантності підійде така зачіска: наносимо на волосся пінку і висушуючи волосся феном одночасно зачісуємо його вгору і укладаємо.

blond-oruginal1blond-oruginal2

blond-oruginal3blond-oruginal4

Довге волосся
Цього літа будуть модними хвилі, тому вдало буде дивитися довге волосся злегда підкручене і акуратно укладене.
dlinnue1dlinnue2

На довгому волоссі дуже красиво виглядає легкий безлад, але необхідно бити дуже акуратною, щоб не здавалося що у вас не розчесане волосся. Якщо ви не упевнені що зможете відчути межу між легким безпорядком недоглянутим волоссям – краще не робіть таку зачіску.

dolgij-bezporadok1dolgij-bezporadok3

dolgij-bezporadok2dolgij-bezporadok4

Дівчата, у яких від природи пряме волосся теж можуть залишатися модними цього літа, адже крім хвиль актуальними залишаються чіткі геометричні форми. Довге волосся достатньо оригінально зачесати і зафіксівати зачіску.

dlinnue-pramue-2dlinnue-pramue-1
Зачіски для жінок з темним кольором волосся
Темне волосся виглядає дуже красиво, коли воно наповнене блиском, тому перш за все подбайте про здоровий вид вашого волосся це забезпечить половину успіху. Умовою дійсно здорового блиску вашого волосся буде здоровий раціон, достатній сон і хороша якість шампуню і кондиціонера.

Головні правила модної зачіски залишаються актуальними – правильні форми, хвилястість, жіночий безлад.

temnue-volosu1temnue-volosu2

temnue-volosu51temnue-volosu6

temnue-volosu-3temnue-volosu-4

Цього літа буде модний ретро-стиль не тільки в одязі, але і в зачісці. Яка ж зачіска ретро – ідеально гладке або з ідеальними локонами волосся акуратно і елегантно укладенеі. Таку зачіску зможуть зробити не всіе, але якщо у вас гладке і слухняне волосся, можете сміливо експерементувати з формою.

retro-1retro2

retro3retro4

Якщо вам подобається стиль 60-их, до модної зачіски додайте темний макіяж очей, високі каблуки і доповніть свій наряд каменями і пір’ям.

Категорія: Зачіски | Переглядів: 2913 | Додав: syana | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar