Головна » Зачіски » Наймодніші зачіски зими 2009 року все буде пучком
13:35
Наймодніші зачіски зими 2009 року все буде пучком
До нового року залишилося ну, зовсім небагато час. І хоча ніхто не знає, що ж він нам принесе, його завжди чекають з дитячим нетерпінням . І якщо ми тільки вважаємо на прийдешній рік надії, то мода вже зараз пропонує нові тенденції. А що ж до модних зачісок, то вони виникають не відразу, а після показів нових колекцій майбутнього сезону на головних подіумах миру.

Потім вже до роботи беруться перукарі, які підбирають зачіски, які гармонійно поєднуватимуться з модними тенденціями і актуальним гардеробом.
Отже, на питання, якими будуть модні зачіски 2009 року, можуть відповісти не тільки перукарі, але і модельєри, знаменитості і .само час, який моду диктує. У Лондоні провідні перукарі і стилісти Vidal Sassoon, Wella і L’Oreal вже продемонстрували самі «хітові» стрижки і укладання сезону «Зима-2009».
А ми лише вибираємо, що гармонуватиме з нашою індивідуальністю, іміджем і способом життя.

Модні 
зачіски - Наймодніші зачіски зими 2009 року все буде пучком
Вузлик зав′яжеться

.И стане головною зачіскою 2009 року, крім того, провідні стилісти стверджують, що це найпростіша і жіночна зачіска зі всіх коли-небудь придуманих. Отже, до початку весни відпускаємо волосся потрібної довжини і стаємо наймоднішими,тем більш, його і зробити легко

- Ну, а у кого вже і так довге волосся, можуть почати робити це укладання вже сейчас:можно нарочито неохайно, а можна підкреслено акуратно, але на боці.
Главноє- всю шевелюру, окрім чубка (у кого вона є), зачесати у високий хвіст на бік і зафіксувати гумкою для волосся, після чого волосся в хвості сильно начесати ( щоб начісування було стійким, сбризніте волосся лаком сильної фіксації), і нарешті, гладко вичесати хвіст по напряму від особи до потилиці, укласти волосся у формі черепашки і закріпити шпильками.Ось і вийшов ультрамодний пучок! А ще можна скористатися спеціальною шпилькою, яка скручує волосся таким чином.

  Модні зачіски -
 Наймодніші зачіски зими 2009 року все буде пучком Модні зачіски - Наймодніші зачіски зими 2009 року все буде 
пучком

Як виростити на голові боби.

Принаймні, можна постаратися, адже «боб» пообіцяв бути ще однією супермодною зачіскою 2009 року. Ось тільки він трішки змінив форму, придбав закруглені краї, відкривши і підкресливши особу і особу своєї владарки Дуже популярний і кучерявий його різновид, як у співачки Гвен Стефані. Правда, є одне «але»: така стрижка не підходить людям з круглою формою особи.

Каре повинне мати чіткі лінії, отримати нові варіації його, можна зробивши ассиметрічной або тільки чубок, або всю зачіску в цілому. Все ж таки краще постригти чубок по косій лінії, залишивши загальну масу волосся незайманої. А ось філіровка, рвані краї у каре популярні не будуть.
Іншими словами,супердлинные і суперпрямі стилі зачісок змінялися волоссям середньої дліни-відімо, моді злегка набридли експерименти з нарощуванням штучних і натуральних білявих локонів.

  Модні зачіски -
 Наймодніші зачіски зими 2009 року все буде пучком

Всі фарби миру

До речі, про колір. Він стає яскравим і чистим - такий головний тренд перукарської моди цього сезону. Саме з його допомогою зачісці-2009 додається актуальність. На вістря моди темний або молочний блонд, рудий блонд, мідно-червоний, рудий колір волосся.
В цілому палітра скоріше темна, чим світла, проте, відтінки м’які, в натуральній осінній гаммі, так що по подіуму вже ходять фатальні брюнетки або таємничі шатенки. А для тих хто визнає тільки блонд, скажімо, що краще зупинитися на природному світло-русявому кольорі або ж попелястий-русявому.
З моди не виходить і мелірованіє, проте в моді будуть не контрастні переходи, а м’який градієнт і легке коректування основного кольору пасмами трохи світліше.

Кучеряве життя

Пряме волосся -это прямолінійність і простота, а локони і кудрі-ето загадка і кокетування. У прийдешньому сезоні чаша вагів все частіше схиляється до другого шляху - тепер ми можемо побачити образи, в яких використані кучерики їх ще бажано підсилити начісуванням. У моду повертається крупна завивка з сімдесятих або ж середньовічні завиті.
У наступаючому сезоні залишиться популярним і голлівудський стиль тридцятих років, коли локони лягають крупними м’якими хвилями. Краще всього це виглядає на волоссі середньої довжини м’яких відтінків, як у голлівудських зірок 40-50-х років.
Дуже популярне і начісування (гість з 90-х, які як і раніше не дають спокою провідним модельєрам і перукарям ) .Во-первых він підкреслює природну красу овалу особи . Цього сезону він вельми популярний не тільки на подіумі, але і у вечірніх зачісках для світських заходів.

  Модні зачіски -
 Наймодніші зачіски зими 2009 року все буде пучком Модні зачіски - Наймодніші зачіски зими 2009 року все буде 
пучком

Чубок, як вона є.Або, як її немає.

Це тільки від нашого вибору залежить. І хоча хтось від них відмовився, відкривши лоб, все-таки вони не втратили актуальності - в моді довгі чубки з разнимі по довжині і кольору пасмами, що доходять до очей і закриваючі брови, як у британської супермоделі Кейт Мосс. Або строго прямі з ассиметрієй,либо просто укорочені.
Також у зв′язку з модою на асиметричність відомі дизайнери, що оформляють голови моделей на показах, використовують скошений, бічний проділ.Ще один хит- так званий французький чубок, тобто що починається практично від середини верхівки.

Чим прикрасити?

Будь-які аксесуари для волосся - стрічки, заколочки, черепашки, гребінки, користуватимуться величезним успіхом в прийдешньому сезоні. І незалежно від того, чи робите ви зачіску на вечірку або, навпаки, хочете зібрати волосся для домашнього комфорту, ви виглядатимете модно і стильний. Цього сезону саме різні аксесуари додадуть нотку різноманітності в лінію серйозних класичних зачісок.
Тому сміливо використовуйте всілякі обручі, шпильки і стрічки. Але не забувайте головне, що краща прикраса для будь-якої зачіски це здорове і доглянуте волосся.

Джерело: mirvolos.com

Категорія: Зачіски | Переглядів: 3169 | Додав: syana | Теги: зачіски зими 2009 року., Модні зачіски | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 Аліна • 14:49, 03.03.2010
Реферат на тему догляд за влоссям
avatar