Головна » Макіяж » Макіяж "Дорогоцінна вишуканість"
13:55
Макіяж "Дорогоцінна вишуканість"

 Вечірній макіяж

Золоті тіні особливо вигідно підбирати для вечірнього макіяжу. В світлі свічок, при легкому освітленні ресторану вони буду сяяти, немов коштовні, надаючи тим самим вам неперевершений дорогий вигляд. Такий макіяж не є дуже складним в виконанні, проте потрібно буде прослідкувати, щоб лінії не були розмазаними та нерівними.

Починаємо ми з  як і в кожному макіяжі. Оскільки, для вечірнього макіяжу використовується більше тональних засобів, то відповідно й шкіру обличчя потрібно краще підготувати. Особисто я спочаткувечірній макіяж вмиваю її ніжним гелем для вмивання, потім протираю тоніком з алоє, а тоді накладаю на 15 хв. живильну маску.  Після такого моя шкіра стає ніжною та бархатистою і тональний крем лягає на неї рівномірно. Отож, після всіх процедур, покриваємо лице основою під макіяж чи зволожуючим кремом. Для володарок жирної шкіри, я б порадила або нічим не покривати лице перед нанесенням тоналки, або скористатись легким кремом чи основою під макіяж з матуючим ефектом, щоб позбутись надмірного виділення сальних залоз протягом всього вечора.

І от переходимо до тонального крему. На вечір можна обирати більш плотніші текстури, і більш бежевіші тони. Наносимо тональний крем спонжиком, кісточкою чи просто руками. До речі, багато візажистів наносять тональний крем руками, хоча деякі критикують ці дії, пояснюючи це тим, що разом з тональним кремом на обличчі залишається ще й потовиділення рук, внаслідок чого тон тримається менше часу. Тому наносимо хто як привик. Розподіляємо тон рівномірно по шкірі обличчя та шиї, трішки заходимо на зону декольте, якщо ваш наряд відкритий. Під очі наносимо світліший тон або коректор, якщо є така необхідність. Якщо в вас жирна шкіра, покрийте її поверх тоналки пудрою, якщо комбінована, то покрийте пудрою Т-подібний участок.

Тепер брови. На вечір. Як і все, їх дозволяється покривати темнішим відтінком, але дивіться не перебільшіть. Особисто я відмовилась від олівців для брів, і використовую матові тіні чи спеціальні туші, які йдуть одразу з фіксуючими гелями. Спочатку перед тонуванням брів добре розчешіть їх, надайте форму. Потім обраним засобом намалюйте. Якщо ви обрали туш, то покривати брови гелем для фіксації не потрібно. Якщо ж ваш вибір інший то невеликою кількістю цього засобу обережно покрийте брови, не розмазуючи та не допускаючи якихось потьоків.

вечірній макіяжОчі спочатку покриємо базою під тіні, щоб вони краще лягали і довше тримались. Нам потрібно вибирати золоті тіні темніших відтінків з світло відбиваючими частинками. Ними ми покриваємо верхню повіку виходячи за складку, проте не доходячи до брів. Покриваємо повільно, трішки розтушовуючи. Рухи повинні бути в напрямку знизу вверх. Тепервізьмемо чорний олівець і позначимо контури, по яких повинні лягати чорні тіні. Особливу увагу потрібно приділити чітким лініям  "стрєлкам”. Підводимо їх олівцем, при цьому рука повинна впиратись в щось тверде, щоб не спричиняти коливань. Ітак, ми робимо щось на кшталт знака "<” верхня частина якого повинна бути довшою, а нижня – коротшою. Точка збігу верхньої та нижньої частин має знаходитись в куточку зовнішнього кутка ока, так як ви бачете на фотографії. Провівши контури, ми переходимо до чорних тіней. Я б радила спочатку трішки намочити кісточку, щоб тіні лягали рівномірно та не обсипались. Починаємо від внутрішнього кутка ока. Проводимо тонку лінію, яка плавно має переходити все в губшу й грубшу. Малюємо повільно, не спішучи. Якщо зробили якусь помилку, її легко можна виправити за допомогою ватних паличок. Так доводимо чорні тіні до нашої  "стрілки”. Знизу так само починаємо від куточка ока і закінчуємо "стрєлкою”. По лініях росту вій, нижній та верхній, проводимо тонку лінію чорним олівцем чи підводкою. Внутрішню частину по росту нижніх вій теж підводимо чорним олівцем. Перехід між золотими та чорними тінями можна трішки розтушувати.

Туш обираємо чорну подовжуючи та об’ємну. Профарбовуємо нею вії один раз, даємо висохнути, легенько припудрюємо і профарбовуємо ще раз. Також вії можна підкрутити.

Рум’яни знадобляться золотисто-коричневих кольорів. Втягуючи щоки темнішими рум’янами ми покриваємо западину, добре розтушовуючи їх довипуклої частини. А на саму випуклу лінію ми наносимо світліші відтінки. Хоча це й вечірній макіяж, головним залишається все ж не переборщити. Ваше обличчя повинно стати рельєфнішим, а не здаватись маскою.

Завершуємо макіяж ми фарбуванням губ. Підводимо їх олівцем потрібного кольору. Якщо в вас дуже маленькі губи, дозволяється трішки вийти за їх природний контур і покривати їх збільшуючи ми засобами. Обирати я раджу легкі кольори блиска чи помади. Золотистий, бежевий, тілесний чи прозорий.

Категорія: Макіяж | Переглядів: 1438 | Додав: syana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar