Головна » Макіяж » Макіяж "Бежева ніжність"
14:02
Макіяж "Бежева ніжність"

 Весільний макіяж

Цей весільний макіяж дуже простий, але в той же час дуже живий: сяючий тон обличчя  і гра світла й тіні на щоках і очах, протиставляються кокетливій привабливості вій. Завершує макіяж м'який тон губ, підкреслений чуттєвим блиском.

Це образ для наречених, що віддають перевагу м'якому, стриманому, природному, але в той же час об'ємному макіяжу.

Щоб зберегти світло, сексуальність і невинність губ використовуйте рожеву помаду з легким золотим відтінком, а поверх нанесіть м'який персиково-бежевий мерехтливий блиск. Для гармонійності образу використовуйте блискучий карамельно-рожевий лак для нігтів.

макіяж весільний

Очі:

Нанесіть пензликом для тіней кремово-бежеві тіні  над верхнім повіком. Використовуючи пензлик для розтушовування, нанесіть бежеві тіні по природному кордоні ока і розтушуйте вгору до брів. Позначте складку на зовнішній стороні верхньої повіки золотаво-коричневими тінями і розтушуйте. Це додасть об'єм макіяжу очей.

 

Щоб додати м'яке світло додайте трохи бежевого мерехтливого пігменту на центр повіки, внутрішній кут і під брову.

 

макіяж весільний На брови нанесіть бежеві тіні.

 

Наклейте накладні вії вздовж верхньої та нижньої ліній вій. Нижні накладні вії розріжте на невеликі шматочки і накладайте їх через маленьку відстань один від одного. Закінчте макіяж очей нанесенням одного шару чорної туші на нижні і верхні вії.

Щоки:

М'яко позначте вилиці та підборіддя рожево-бежево-коричневими рум'янами за допомогою великої кисті. Додайте тілесно-рожеві рум'янамакіяж весільний на щоки. Підкресліть вилиці і віски кремоподібною базовою основою приглушеного рожево-бежевого кольору.

Губи:

Рівно нанесіть світло-рожеву помаду, а зверху неї - мерехтливий блиск для губ.

Все! Ви готові!

 

 

Краса і Стиль

Категорія: Макіяж | Переглядів: 1427 | Додав: syana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar