Головна » Хімічна завивка » Як понизити шкоду від хімічної завивки
14:19
Як понизити шкоду від хімічної завивки
Хімічна завивка - це чудовий вихід для жінок з тонким і м’яким волоссям, а також для тих, хто просто хоче завжди мати красиву зачіску. Мінус в тому, що при проведенні такої завивки відбувається сильна дія на структуру волосся, яке в деяких випадках може привести до серйозних проблем.
Щоб звести до мінімуму можливі несприятливі наслідки хімічної завивки, дотримуйтеся простих правил.

Не фарбуйте і не відтіняйте волосся перед хімічною завивкою, це додаткове навантаження на волосся, до того ж рідина хімічної завивки все одно зробить волосся приблизно на нюанс світліше. З фарбування до хімічної завивки повинно пройти не меншого 2 тижнів.

Якщо ви хворі або у вас знижений тиск, вам краще відкласти хімічну завивку. До речі, цю процедуру краще проводити в теплому приміщенні, на ситий шлунок.

Сучасні засоби для хімічної завивки містять менше спирту, який завдає волоссю серйозної шкоди, роблячи їх сухими і ломкими. Вибирайте для завивки саме такі засоби, що містять до того ж багато живильних речовин.
Після хімічної завивки волосся якийсь час особливо чутливе. Тому постарайтеся не мити їх протягом 3 наступних днів. Для миття волосся після хімічної завивки користуйтеся спеціальним шампунем для волосся з хімічною завивкою або м’яким шампунем для пошкодженого і ослабленого волосся.
Після миття обполосніть волосся хлібним настоєм (200-300 г житнього хліба залийте 1 л кип’ятку і наполягайте протягом 3-6 годин в теплій духовці або в термосі) або настоєм з трав.

Для того, щоб зволожити і укріпити волосся, що піддалося хімічній завивці, повернути їм блиск і шовковистість, робіть маски для волосся, що містять різні корисні речовини (зволожуючий пантенол і кератин, колаген, шовкові протеїни), а також гарячі маски з використанням масла для волосся, яке укріплює волосся.

Якщо після хімічної завивки колір вашого волосся зблякнув, скористайтеся засобами відтінків на рослинній основі. Вони не тільки додадуть волоссю соковиті відтінки, але і одночасно оздоровлять їх. Рослинні фарбники покриває волосся захисною плівкою, роговий шар волосся розгладжується, вони починають блищати.

Після хімічної завивки кінчики волосся часто починають сіктися, тому щоб волосся виглядало здоровим, регулярно небагато зістригайте кінці волосся або наносьте на кінчики волосся спеціальний крем.

Для кращого збереження локонів розчісуйте волосся тільки гребінцями з широкими зубами.

. Щітки для волосся або гребінця з частими зубами порушать форму локонів.

Джерело: medinfo.ru


Категорія: Хімічна завивка | Переглядів: 2261 | Додав: syana | Теги: хімічна завивка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar