Головна » Макіяж » Як обрати весільний макіяж?
14:04
Як обрати весільний макіяж?

 Весільний макіяж

Мало хто в наш час не чув слова «візажист». Це й не дивно, адже чоловіки люблять нас доглянутими і привабливими, і хто, як не професійний майстер в області макіяжу, допоможе жінці створити саме той образ, який найбільш повно розкриває всю її сутність.

Звичайно, в будні  жінки і дівчата самі вміло наносять «бойове розфарбовування», готуючись до майбутніх битв за звання чарівної і привабливої. Але є в нашому житті такі дні, коли, нізащо не обійтися без вірної руки і професійних знань майстра макіяжу. Один з таких знаменних днів - весілля.

Весільний макіяж схожий на професійний. Він враховує і спалахи фотоапарата, і штучне освітлення приміщення, і яскраве сонце, і бризги дощу, і сльози щастя.

Сяюче радісною усмішкою і стомлене важким днем  обличчя нареченої завжди має залишатися свіжим і чарівним. Візажисту потрібно багато знати і дуже багато чого врахувати, щоб домогтися такого ефекту.

Весільний макіяж

 Багато в чому весільний макіяж залежить від типу обличчя. Професіонали умовно поділяють усі обличчя на чотири основні типи, присвоївши їм назву пір року. Для «весни» характерні світле волосся, прозора рожева або кольору ніжного персика шкіра, і світлі очі - блакитні, сірі, карі з золотавим блиском. Макіяж для такої нареченої повинен Весільний макіяжповністю відповідати природному кольору обличчя, підкреслювати його і вигідно відтіняти найбільш привабливі риси. У «літа» колір волосся темніше, до темно-каштанового кольору. Вони контрастують з молочно-білою шкірою і світлими очима. «Осені» властиві мідні відтінки, від рудого волосся до матової веснянкуватої шкіри, але очі при цьому можуть бути яскраво зеленими. А для «зими» характерний контраст між темним кольором волосся і світлою шкірою.

Весільний макіяжВесільний макіяж

Як бачите, всі обличчя різні, це необхідно враховувати при виборі макіяжу. А ще, професійний візажист ніколи не зробить весільний макіяж яскравим. Адже яскраві фарби привертають увагу до самих себе, а головне завдання макіяжу - привернути увагу до найбільш виразних і привабливих рис  лиця. Особливо до очей. Показати всім, як вони світяться щастям, який прекрасний і виразний їх погляд.

За загальноприйнятою думкою весільних візажистів, макіяж в такий день повинен бути легким. Очі слід лише злегка підкреслити тінями (золотистими, сріблястими, перламутровими), що відповідають типу обличчя і зробити підведення очей, але, у жодному разі, не чорним кольором, він дуже яскравий і не вписується в Весільний макіяжзагальну стилістику весільного вбрання.

Весільний макіяжВесільний макіяж обов'язково повинен бути співзвучний відтінку і стилю весільної сукні. Минули ті часи, коли у весільному вбранні нареченої навіть не малося на увазі іншого кольору, окрім білого. Зараз весільна гамма включає в себе найніжніші відтінки молочного, кремового, рожевого, блакитного, зеленого, бежевого та золотистого кольорів. І будь-яка жінка, яка  хоч раз користувалася косметикою, чудово розуміє, що колір сукні є основним чинником при виборі макіяжу. Так, не можна до блакитного плаття застосовувати тіні блакитних відтінків, інакше наречена перетвориться на Снігову королеву. Але золотаві або рудуваті тіні додадуть обличчю теплі відтінки, оживлять його і ви отримаєте ефект весняного струмка, що сміливо пробиває собі дорогу через блакитний зимовий льодок.

Купівлю весільного плаття не відкладають на останній день. Як не можна відкладати на останню хвилину іВесільний макіяж весільний макіяж. Найкращий варіант, вибравши професійного візажиста, провести репетицію макіяжу за Весільний макіяжпару тижнів до передбачуваної події. Це дозволить нареченій побачити себе у повній «бойовій» готовності, оцінити в спокійній обстановці свій зовнішній вигляд і звикнути до нового образу. Ще краще після репетиції макіяжу провести весільну фотосесію, спокійно, без поспіху і хвилювань. Фотографії дозволять виявити невідповідності та неточності макіяжу, якщо вони є, і виправити їх в день весілля. Та й у візажиста в цей день на руках виявиться перевірений зразок для роботи.

Щоб не нервувати зайвий раз в день одруження, а приводів в цей день і так буває достатньо, домовтеся з візажистом про час накладення макіяжу. Зауважте також, що вам потрібно буде ще укласти волосся у весільну зачіску й одягтися в сукню, але, у жодному разі не навпаки.

Візажист - це майстер високого класу, що рано вранці допоможе Попелюшці перетворитися на казкову принцесу!

Краса і Стиль

Категорія: Макіяж | Переглядів: 1855 | Додав: syana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar