Головна » Манікюр » Про Спа манікюр (spa manicure)
18:41
Про Спа манікюр (spa manicure)
Манікюр являється необхідною стандартною послугою будь-якого салону краси. Класичний манікюр і педикюр давно стали звтчними. Цей традиційний догляд є першою допомогою і швидким та ефективним способом позбавлення від мертвих клітин кутикули та бокових валиків нігтя, усунення мозолів та натоптишів. Поміж тим, потреба клієнтів отримати більше, ніж звичайний догляд, стає все відчутнішою. Отже, які тенденції існують зараз у цій сфері?

В ритмі життя сучасної жінки для догляду за собою залишається все менше часу. І часто клієнтки відправляються до салону краси бажаючи просто відпочити і знайти релаксацію, яка є такою бажаною в умовах стресового оточуючого середовища. І не має значення, домогосподиня це чи ділова жінка. В кабінеті майстра вона отримує задоволення від однієї думки, що настав час для себе, навіть якщо цього часу не дуже багато.

Спа — технології покликані розслабити клієнта, закріпити та подовжити результат манікюру та педикюру, слоїнню та слабкості нігтів. Спа — технології не можуть повністю замінити традиційні методи нігтевого сервісу і не претендують на це. Якщо клієнт потребує видалення кутикули за допомогою інструменту, то це необхідно зробити. А також потрібно зробити все щоб покращити стан шкіри, і тим самим спростити собі роботу в майбутньому.

Спа — технології пропонують делікатну обробку кутикули і бокових валиків за допомогою камяних пемз та засобів для помякшення і усунення кутикули. Як правило, із вмістом комплексу фруктових кислот, ланоліну та подібних компонентів.


Яку ж роль спа — технології можуть відігравати в практичній роботі майстра манікюру та педікюру? Виходячи з біологічних функцій шкіри, будь-яке систиматичне пошкодження викликає швидку регенерацію. В спа використовується 'скрабування', тобто м'яке видалення 'омозовілостей', що не викликає сильної регенеруючої відповіді. Зникає необхідність регулярного зрізання і чистки мозолів. В спа практично немає загрози занесення інфекції, так як немає глибокого пошкодження епідермісу, а також відсутній ріжучий інструмент. Доглянуті руки прекрасно виглядають з гелем чи акрилом, з нейл дизайном чи без нього. Спа препарати сприяють нормальному росту нігтів, що дозволяє краще триматись на них гелям чи акрилам. Щоб зробити шкіру більш молодою та привабливою, спа передбачає догляд за усією поверхнею рук і ніг, аж до ліктєвих суставів та гомілки.

Спа — це не тільки ефект, а й задоволення і вдячність клієнта своєму майстру.
Категорія: Манікюр | Переглядів: 1834 | Додав: syana | Теги: манікюр | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar