Головна » Манікюр » Про гелеві нігті та догляд за нарощеними нігтями
18:44
Про гелеві нігті та догляд за нарощеними нігтями
Нарощування нігтів вже давно перестало бути розкішшю.Тепер це задоволення може дозволити собі кожна жінка, яка хоче мати доглянуті та привабливі руки, та при цьому бути спокійною за своє здоров’я. Адже за допомогою науки та сучасних технологій, створюються матеріали, які не пошкоджують власний ніготь, не є токсичними, не викликають алергію, а навпаки покращують структуру нігтя, запобігають ламкості та слоїнню.

Нарощування нігтів позбавляє жінок багатьох клопотів, пов’язаних з доглядом за нігтями, а також від необхідності приховувати недоліки власних натуральних нігтів. За допомогою такої нескладної процедури руки будуть мати бездоганний, доглянутий вигляд без будь-яких додаткових зусиль. Крім того, зникає потреба купувати стійкі дорогі лаки для нігтів, оскільки на гелевому покритті будь-які лаки, навіть найдешевші, виглядають чудово і тримаються довше. Або ж ви можете взагалі відмовитись використовувати лаки, оскільки нарощування надає нігтям натуральний, здоровий вигляд та блиск, маскуючи всі нерівності та дефекти.

Існує декілька правил по догляду за нарощеними нігтями:

По-перше, при першому нарощуванні важливо правильно вибрати форму та довжину нігтів. Вона повинна бути комфортною, особливо, якщо ви довгих нігтів ніколи не носили. Тому зупиніть свій вибір на довжині близько одного сантиметеру.

По-друге, для підтримки гарного вигляду ваших нігтів потрібна регулярна корекція. Частота цієї процедури залежить від стану нігтів та їх росту, всередньому 3-4 тижні.

По-третє, манікюр краще робити за кілька днів до корекції чи нарощування, а не в той самий день. Оскільки під час обробки нігтів пилкою, легко пошкодити кутикулу.
І взагалі нарощені нігті хоч і міцні, але все одно потребують бережного ставлення .Тому, будь ласка, обережно поводьтесь з ріжучими предметами, не торкайтесь нігтями гарячих поверхонь, регулярно очищуйте їх від бруду, пилу, використовуйте крем для рук, тоді вашими нігтями будуть милуватись завжди.

Гелеві нігті

Цей матеріал для нарощування нігтів з’явився набагато пізніше, ніж акрил. Він, на відміну від акрилу, твердіє під дією УФ-променів, а тому при нарощуванні його потрібно сушити в спеціальній лампі. При нарощуванні нігтів гелем також використовуються два методи - тіпси і форми. І взагалі гель має цілий ряд переваг. Він еластичніший, ніж акрил, а значить нігті виглядають природнішими, а їх поверхня - блискуча. Це дає можливість не покривати їх лаком. Також варто звернути увагу на те, що гель не має неприємного, різкого запаху, що дуже суттєво для людей, схильних до алергічних реакцій. І нарешті не менш важливим є те, що гель сохне в УФ-лампі, і саме це запобігає виникненню та розвиткові грибкових захворювань.
Категорія: Манікюр | Переглядів: 2079 | Додав: syana | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
avatar