Головна » Манікюр » Манікюр, тенденції весна-літо 2010 року
18:46
Манікюр, тенденції весна-літо 2010 року
Манікюр завжди був і буде одною з складових частин ідеального, вишуканого образу жінки.
Головним трендом саме цього сезону є природність форми і кольору.

Тенденції весна-літо 2010 року - бежеві, кремові та золотисті відтінки з легким перламутровим єфектом. На зміну глянцевому блиску, який мав шалену популярність в минулому році, прийшли мякі, б архатисті відтінки і приглушеність кольору. Також деякі дизайнери пропонують створювати на нігтях легке сяяння. На їх погляд Nail Art, що нагадує камінь, мармур, пісок - найсучасніше бачення нового манікюру.

тенденції манікюру 2010 року, чорний лак на нігтях фото

Не втрачає своєї популярності і чорний колір. Він чудово підкреслить і додасть неповторності жіночим весняно-літнім образам, які цього сезону приємно вражають особливою легкістю, ніжністю та витонченістю. Такий контраст нігтів та моди вже став новим трендом, а тому не може бути не поміченим.

Ну і звичайно ж як завжди актуальний французький манікюр, щоправда в цьому сезоні він суттєво відрізняється від манікюру 40х років двадцятого сторіччя. Отже мова йде про так званий "лунний" манікюр, котрий ще в минулому сезоні набув широкої популярності. Що ж стосується літа 2010 - можна застосовувати найрізноманітніші відтінки лаків починаючи приміром від темно синього чи чорного і закінчуючи кораловим чи яскраво червоним. Просто перемістіть "усмішку" з кінчика нігтя в його основу і модний "лунний" манікюр готовий! Що стосується довжини нігтів то сміливо можна відмітити, що дуже довгі нігті здали позиції і повністю втратили свою актуальність. Середня довжина і мигдалевидна форма є основою манікюру весна-літо 2010 р.

І на завершення хочеться наголосити, любі жінки, в моді завжди будуть доглянуті нігті!

Категорія: Манікюр | Переглядів: 2975 | Додав: syana | Теги: манікюр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar