Головна » Манікюр » Як правильно нарощувати нігті гелем?
22:51
Як правильно нарощувати нігті гелем?

Якщо у вас короткі крихкі нігті, а так хочеться завжди виглядати стильно і не відставати від своїх подруг, то пора задуматися про свій манікюр. Більшість сучасних модниць не чекають, коли їх нігті на чарівних жіночих ручках відросте і приймуть відповідну форму, за допомогою відвідування салону краси.
Жінки найчастіше використовують нарощування нігтів гелем на формах, що надає їх рукам доглянутий вигляд і дозволяє довгий час не звертатися до стилістів за підтримкою. Тепер трохи про те, як правильно нарощувати нігті гелем і додати їм будь-яку довжину або форму, без усіляких проблем. Адже дане майстерність приходить з роками, і вчитися доведеться в будь-якому випадку.

 

Процедура нарощування
Якщо ви вирішили зайнятися таким тонким справою, як нарощування нігтів самостійно, то для початку необхідно переглянути навчальне відео, яке легко відшукати на просторах інтернету. Також слід купити необхідні матеріали (однофазний гель, тіпси, форми, лаки і набір для нарощування нігтів).  

 

Вивчивши відео, можна зрозуміти всю техніку нарощування за допомогою тіпсів, френч технологію (найбільш популярна в даний час), а так само, якщо щось призабули, завжди можна прочитати про це. Рекомендується перший досвід з нарощування нігтів на тіпсах застосувати на комусь зі своїх знайомих. На собі це виконати складно, так що краще з цього не починати. Найоптимальнішим варіантом для першого «експериментального» уроку підійде подруга або сестра, будь-яка ровесниця, яка готова пожертвувати собою заради красивого манікюру в майбутньому. У деяких дівчат все виходить відразу і легко просувається вперед.

 

Якщо ви все ж сумніваєтеся у своїх силах і боїтеся, що з першого разу ні чого не вийде, то можна з легкістю записатися на курси з навчання даному мистецтву манікюру. Знову ж, знайдіть відео курси в мережі інтернет, що дозволить вам без відриву від домашніх справ пройти навчання і стати хорошим майстром з нарощування нігтів за допомогою гелю. Технологія нарощування нігтів гелем ні так складна, як може здатися з самого початку.

 

Варто так само відзначити френч технологію, яка прийшла до нас із Франції. Френч - це скорочена назва французького манікюру, який дуже популярний завжди. В даний час існує декілька різновидів френча - блиски на кінчику нігтя, малюнок, будь-який кольоровий лак і класичний варіант, коли кінчик нігтьової пластини покривається білим лаком. Даний дизайн нігтьового покриття чудово виглядає в будь-якій ситуації, особливо чарівно виглядає манікюр від французьких модельєрів у поєднанні зі строгим нарядом ділової жінки або бізнес вумен. Також такий манікюр добре підкреслює чистоту і ніжність жіночого начала, які прикрасять будь-яку жінку, не залежно від її вікової категорії.

 

Як вибрати гель?
Припустимо, що про те, як нарощувати нігті гелем ви дізналися, хоч і не зовсім точно і навіть придбали набір для нарощування нігтів гелем. Залишається справа за малим - купити гель для нарощування нігтів і вивчити всю технологію на ділі.

 

Трохи про сам гелі: для нарощування на тіпсах найкраще використовувати однофазний гель, так як він містить в усі потрібні смоли і об'єднує якості базового, конструктивного і завершального. Однофазний гель підійде для новачків і досвідчених майстрів зважаючи на свою самовирівнювальною функції, що спрощує весь процес, а в результаті дає рівні й блискучі нігті потрібної довжини.

 

Починаємо роботу
Для початку практикуючих робіт вам знадобитися під рукою комп'ютер, з включеним відео- уроком (в якості підказки), а так само весь необхідний набір матеріалів початківця візажиста.
Розпишемо поетапно, що таке техніка нарощування нігтів гелем і як вона відбувається:
• Натуральні нігті і кутикулу необхідно обробити антисептиком, нігті зрізаються практично повністю і обтачиваются пилкою.
• Вибираємо тіпси. Це можуть бути готові френч тіпси або класичний варіант. Тіпси підбираються для кожного нігтя окремо.
• Далі відбувається підготовка нігтя до приклеювання тіпсів - поверхня нігтьової пластини обезжиривается праймером, що дасть у результаті краще склеювання.
• Невелика кількість клею наноситься на типс і щільно прикладається до нігтя.
• По закінченню наклеювання всіх тіпсів необхідно провести обробку місць стику нігтя з тіпсом. При спилюванні типса намагайтеся не зачепити натуральний ніготь.

 

• Відбувається корекція накладного типса за допомогою спеціальних інструментів для нігтів.
• Вся поверхня ретельно полірується і порівнюється з натуральним нігтем.
• Для того, що б зчеплення було надійним, поверхня робимо злегка шорсткою.
• Викладаємо перший шар однофазного гелю, після чого ніготь сушиться під УФ лампою.
• Коли ніготь висох, його необхідно відполірувати, вирівнюючи тим самим поверхню. Далі наноситься другий шар однофазного гелю, який, в іншому, можна нанести всього один раз, на розсуд майстра.
• Коли вся техніка нарощування нігтів гелем підійшла до кінця, кутикули обробляються спеціальним складом, а поверхня нових нігтів покривається малюнком або простим лаком.

 

Якщо ви бажаєте отримати френч на кінчиках ваших нігтів, то можна придбати спеціальний матеріал для нанесення такої технології. Це спеціальний набір пластин для французького манікюру, а з кольором вже визначтеся самі.
Ну, от ви і знаєте, як нарощувати нігті гелем, однофазним або звичайним. Після першого досвіду не варто зупинятися на досягнутому результаті. У майбутньому вам буде потрібно відшукати ще одне відео, в якому точно показана корекція нігтів гелем.

 

Даний процес повинен вивчити кожен майстер манікюрного справи, щоб у майбутньому не потрапити в халепу перед своїми клієнтами. Будь-яке навчання вам піде тільки на користь і чим більше людина дізнається, тим вище його рейтинг підніметься серед конкурентів, а в даній області, конкуруючих фахівців дуже багато.

 

Варто так само відзначити той факт, що гель створює щільний шар і якщо з'являється тріщина, то належить наростити все спочатку. Ремонту даний склад не підлягає, на відміну від акрилу. Так само гелієві нігті бояться різких перепадів температур, що може привести до їх деформації і появи тріщин. Про всі ці тонкощі варто попереджати своїх клієнтів, щоб не залишитися надалі винуватцем неприємних ситуацій.

 

 

Категорія: Манікюр | Переглядів: 2137 | Додав: syana | Теги: наращивання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar