Головна » Манікюр » Акрилове нарощування нігтів!
18:48
Акрилове нарощування нігтів!
Серед технологій нарощування нігтів,які користуються найбільшим попитом можна виділити два види : акрилове та гелеве нарощування.

Нарощування нігтів гелем - найсучасніша з технологій. Гель - це матеріал, який повністю твердіє (полімеризується) виключно під дією ультрафіолетової лампи, і як наслідок ми маємо достатньо міцне покриття. Відразу після затвердіння на нігтях утворюється бездоганно гладкий та блискучий шар.

Нігті, нарощені саме за цією технологією, виглядають красиво і максимально природньо. Також варто зазначити, що за допомогою вдосконаленого хімічного складу та завдяки новітнім технологіям гелі не викликають алергічної реакції. Нарощування за цією технологією виконується як за допомогою тіпс, так і за допомогою форм (трафарети).
Також за допомогою гелю можна надати більш привабливого і сяючого вигляду власним нігтям, не видовжуючи їх.
Не зважаючи на те, що гель доволі міцний матеріал, все ж він піддається механічним пошкодженням. Отож, вибираючи матеріал для нарощування, врахуйте ваш вид діяльності, вашу активність у повсякденному житті та довжину майбутніх нігтів. Можливо саме для вас краще підійде нарощування нігтів акрилом.

Акрил - це пудра, яка при змішуванні з мономером (рідка речовина з різкуватим запахом) перетворюється в густу масу(акрилат), яка в свою чергу швидко твердіє. В більшості випадків акрил нарощують на форми. Майстер швидко наносить матеріал на нігті, після висихання ніготь моделюється за допомогою пилочки та полірується до блиску. Як гелевим, так і акриловим нігтям необхідна корекція — процедура, після якої нігті знову набувають неперевершеного вигляду. Для того, щоб корекція займала якнайменше часу і фінансових затрат, її слід проводити кожних 3-4 тижні, залежно від природнього росту нігтя.
На завершення хочу вас запевнити в тому, що красиві нігті можна наростити як гелем, так і акрилом, тому, що якість нігтів в основному залежить від кількох основних факторів: якості матеріалу, структури рідних нігтів і звичайно ж від майстра. Отож, вдалого вам вибору!
Категорія: Манікюр | Переглядів: 5486 | Додав: syana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar