Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »
Переглядів: 2910 Дата: 09.07.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Останні тенденції зачісок – літо 2009
Останні тенденції зачісок – літо 2009
Докладно Збільшити

Кожна жінка може зробити собі модну зачіску, тим більше що модні зачіски цього літа будуть зовсім не складні і з легкими формами. Модні стрижки, зачіски і колір волосся – стежите за тенденціями моди.

Зробити стрижку, за якою легко доглядати, яка легко може перетворитися на модну зачіску, та ще і підходить до обличчя – мрія майже кожної з нас, незалежно від віку. В більшості випадків ми ставимо акцент на практичність, особливо в сьогоднішній інтенсивний ч ... Читати далі »

Переглядів: 2820 Дата: 09.07.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Зачіска для обличчя
Зачіска для обличчя
Докладно Збільшити
Яку зробити зачіску? Це питання задає собі кожна жінка. З погляду косметології якнайкращою є коротка стрижка. Вона дає можливість шкірі, волосистій частині голови нормально функціонувати, а кожній з нас безпроблемно і систематично доглядати за волоссям. Коротка стрижка завжди модна, не вимагає складного догляду, коротке волосся легше вкласти в модну зачіску, вона робить обличчя молодшим і підходить жінці будь-якого віку.

Зачіска повинна гармонувати з рисами обличчя, підкреслю ... Читати далі »
Переглядів: 1786 Дата: 29.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Кучерики
Кучерики
Докладно Збільшити
Кучерики. Про них не мріють лише ті, кого сама природа обдарувала пишною кучерявою шевелюрою. Решта персон жіночої статі вдається до найрізноманітніших хитрувань, щоб додати своїй зачісці об’єм і кокетливий шарм.
Проте, часто навіть "сон в бігуді” і "вправи з плойкою” не дозволяють нашій зачісці знайти бажані форми. В даний час тільки за допомогою хімічної завивки можна досягти довготривалого ефекту. ... Читати далі »
Переглядів: 1858 Дата: 29.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Гарячі зачіски фен, праска, термобігуді
Гарячі зачіски фен, праска, термобігуді
Докладно Збільшити
Укласти волосся м’якими хвилями, завити пишні кучері або випрямити пряди до бездоганної гладкості - все це можна зробити самій за допомогою сучасних пристосувань для укладання.
Щоб не нашкодити волоссю і досягти саме того ефекту, якого ви бажаєте, важливо правильно підібрати і пристосування, і засоби для укладання.

Фен

Це найпопулярніший і доступніший засіб для тієї, що уклала волосся. За допомогою різних модифікацій фенів можна досягти різних ... Читати далі »

Переглядів: 2273 Дата: 29.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Прическа для коротких волос
Прическа для коротких волос
Докладно Збільшити

Вы не знаете, что делать с короткими волосами? Имея короткие волосы ви можете сделать непревзойденную прическу, потратив лишь 40 минут! Очень важно использовать качественную косметику для волос, которая поможет сохранить прическу в течение всего дня.

Шаг 1. После мытья волос нанесите пенку сильной фиксации и подсушите волосы одновременно их поднимая.

Шаг 2. Когда волосы почти сухие, используйте среднюю круглую щетку и продолжайте сушить ... Читати далі »

Переглядів: 1727 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Ефективні маски для всіх типів волосся
Ефективні маски для всіх типів волосся
Докладно Збільшити

Красиве та розкішне волосся – прикраса будь-якої жінки і ще один її козир у справі зваблювання чоловіків. Щоб добитися хорошого ефекту, зовсім не обов’язково застосовувати дорогі косметичні засоби. Потрібно докласти мінімум зусиль, використовувати підручні засоби, дотримуватися регулярністі процедур і видимий результат не змусить себе чекати.

На користь масок для волосся власного приготування можна сказати, що вони на 100% натуральні, вони завжди свіжоприготовані і ви впевнені в ... Читати далі »

Переглядів: 1810 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Маски для шкіри навколо очей
Маски для шкіри навколо очей
Докладно Збільшити
Прискорює зняття набряків під очима маска із сирої тертої картоплі на пластмасовій тертці. Дві столові ложки натертої картоплі покладіть на заздалегідь приготовані шматочки марлі і накладайте ці маски так, щоб марля була поверх картоплі. Тримайте маску 25-30 хвилин, потім зніміть і протріть шкіру настоєм ромашки. Робити 2-3 рази на тиждень.
Контрастні ванночки. Приготуйте дві миски: одну з гарячою підсоленою водою, іншу з холодною підсоленою водою. Змочуючи поперемінн ... Читати далі »
Переглядів: 1516 Дата: 24.06.2010 Додав(ла): syana Комментарі (0)
Літній макіяж у стилі nude
Літній макіяж у стилі nude
Докладно Збільшити

Все більше голлівудських знаменитостей вибирає ультрамодний природний макіяж у стилі nude не тільки для повсякденного життя, але і для урочистих виходів. Знаменитості все частіше з’являються на червоних килимових доріжках і прем’єрах з практично «чистим» обличчям, ніби воно було зовсім без косметики, хоча за цією «відсутністю макіяжу» вгадується копітка робота візажистів.
Цього літа стилісти, візажисти і модні дизайнери дружно закликають нас відмовитися від блискіток на користь прир ... Читати далі »

Переглядів: 2482 Дата: 29.05.2010 Додав(ла): Fliros1 Комментарі (0)
Книжка "Вечірній і весільний манікюр"
Книжка
Докладно Збільшити

Собираясь на вечеринку, модную тусовку, собственную свадьбу или бракосочетание любимой подруги, продвинутая модница не обойдется без актуального нейл-арта.
Оригинально украсить свои коготки с помощью различных лаков, специальных красок, стразов, блесток, сухоцветов, фольги, перышек вы сможете благодоря простым и понятным пошаговым инструкциям, приведенным в этой книге. А советы по выбору лаков, китей, красок и других материалов и инструментов для декоративного маникюра помогут вам ... Читати далі »

Переглядів: 5929 Дата: 12.05.2010 Додав(ла): Fliros1 Комментарі (9)
Коростень-Припять. Самая радиоактивная парикмахерская в мире. Фоторепортаж
Коростень-Припять. Самая радиоактивная парикмахерская в мире. Фоторепортаж
Докладно Збільшити

Накануне Чернобыльской годовщины художники и стилисты Коростеня оживили на один день убитый Чернобылем город Припять.

24 апреля 2010 года творческая команда AV art studio города Коростеня ( третья чернобыльская зона ) Житомирской области, при поддержке Коростенской городской администрации и PROF LINE ПЕРВЫЙ СУПЕРМАРКЕТ ВОЛОС Компания Beаuty boutique - дистрибьютор Paul Mitchell в Украине приехали в город Припять в рамках своего творческого проекта «Тюнинг жизни» и работали там в ... Читати далі »